Vasco Matos (38 de ani), fost jucător la Rapid pentru câteva luni în 2008, a povestit un episod surprinzător în presa din Portugalia, ţara sa natală. Din precizările mijlocaşului lateral, la finalul sezonului 2007-2008, conducerea giuleştenilor le-a transmis un mesaj clar jucătorilor, în vestiar.

Faptul că FCSB le oferă câte 10.000 de euro pentru un succes în faţa echipei CFR Cluj; meciul urma să îi facă pe rivalii din Bucureşti campioni. Cel care s-a opus a fost Cristi Săpunaru, care a răspuns în numele colegilor săi şi a refuzat oferta. Partida dintre Rapid şi CFR Cluj s-a încheiat cu victoria ardelenilor.

„Beira-Mar m-a vândut la Rapid. Am fost eu şi Joao Paulo, care a jucat la U. Leiria. Asta este ireală (n.r. ce urmează să povestească). Îmi amintesc că am jucat la Cluj (n.r. cu CFR), care se bătea la titlu cu rivala Rapidului, Steaua. Conducerea ne-a anunţat că Steaua ne dă câte 10.000 de euro pentru fiecare jucător dacă învingem Clujul. În acel moment, Săpunaru, care mai târziu a plecat la FC Porto, s-a ridicat şi a început să ţipe.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.