Monica a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-si evite fostul sot marti seara, cand au dat nas in nas la un eveniment monden. Cum probabil n-a stiut ca Irinel este si el invitat, vizita vedetei s-a transformat intr-una de complezenta, de numai 15 minute, timp in care a stat mai mult ascunsa la etajul cazinoului. Acolo insa a dat peste un client chinez de care s-a lipit ca marca de scrisoare.

Vremurile in care Moni si Iri erau un cuplu de nedespartit la evenimentele mondene au devenit acum o simpla amintire. Iata ca marti seara cei doi fosti soti s-au intalnit la petrecerea aniversara a Casei Vernescu, dar nici macar amintirile vremurilor placute nu i-au convins sa schimbe doua vorbe sau macar sa se salute. La bratul prietenei sale, Diana Hedinger, Moni s-a aratat surprinsa sa-l vada si pe Iri si, cum probabil s-a simtit stingherita de prezenta acestuia, a facut imediat stanga-mprejur. Dorind, probabil, sa-si ascunda disconfortul, vedeta a acceptat sa ofere o singura declaratie, care sa-i sugereze buna dispozitie, sub un zambet mai mult fortat: "Viata in Romania este amazing (n.r. - incredibila)". Mai ceva ca o diva hollywoodiana care are fotografii la picioare, Moni a luat-o la fuga pe scari, unde o astepta o surpriza: un client chinez care, probabil, i-a taiat rasuflarea pentru cateva secunde, facand-o sa se gandeasca la iubitul ei din America. Dupa ce si-a salutat cunoscutii, fosta doamna Columbeanu si-a facut de lucru prin preajma asiaticului, apropiindu-se destul de mult de el. La prima vedere, parea chiar ca fosta doamna Columbeanu incearca sa-i atraga atentia folosind miscari ample, razand zgomotos si tuguindu-si buzele. Din pacate, chinezul era prea ocupat sa faca poze si a ignorat-o cu desavarsire. Asadar, dupa nici 15 minute de cand au ajuns, Moni si Diana au plecat in tromba cu masina blondei, iar intreaga vizita la cazinou li s-a parut probabil extrem de amuzanta, din moment ce Monica a izbucnit, brusc, in hohote de ras.

Pentru prima oara gratis la un eveniment

Recunoscuta pentru tarifele exorbitante pe care le practica atunci cand este invitata la petreceri, iata ca Moni s-a intrecut pe sine insasi de aceasta data, acceptand sa-si faca aparitia gratis, de dragul a doi prieteni: nasul Matei Miko si Nati Meir, cel caruia i-a fost consultant in campania electorala. De fapt tot acest scenariu a fost pus la cale de Matei Miko, cel care inca isi ia in serios rolul de parinte spiritual, incercand sa-i convinga pe fostii soti Columbeanu sa ajunga la un consens de dragul fiicei lor. De altfel, acesta a si fost momentul in care Moni a consolidat relatiile cu nasul ei, cei doi vorbindu-si cam rar dupa perioada ulterioara divortului. Prezenta obisnuita la Casa Vernescu, Moni a si fost imaginea cazinoului din septembrie 2009 pana anul trecut, contract care i-a adus in buzunare suma de 10.000 de euro. Recunoscuta pentru tarifele exorbitante pe care le practica atunci cand este invitata la petreceri, iata ca Moni s-a intrecut pe sine insasi de aceasta data, acceptand sa-si faca aparitia gratis, de dragul a doi prieteni: nasul Matei Miko si Nati Meir, cel caruia i-a fost consultant in campania electorala. De fapt tot acest scenariu a fost pus la cale de Matei Miko, cel care inca isi ia in serios rolul de parinte spiritual, incercand sa-i convinga pe fostii soti Columbeanu sa ajunga la un consens de dragul fiicei lor. De altfel, acesta a si fost momentul in care Moni a consolidat relatiile cu nasul ei, cei doi vorbindu-si cam rar dupa perioada ulterioara divortului. Prezenta obisnuita la Casa Vernescu, Moni a si fost imaginea cazinoului din septembrie 2009 pana anul trecut, contract care i-a adus in buzunare suma de 10.000 de euro.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.