„Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru poziția de procuror șef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanța. Din nou dubla măsură pe care am semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles.

Dacă sunt mândru că un român a ajuns în această funcție? Sunt mândru. Sunt, dacă vreți, la fel de mândru pe cât am fost de Ceaușescu atunci când l-a plimbat Regina Angliei cu trăsura. Eram tânăr, aveam 26 de ani și nu mă puteam împiedica să mă gândesc cum putea lumea liberă să onoreze în felul acela un dictator odios, cum putea presa britanică să scrie atâtea elogii la adresa tiranului, cum au putut academiile britanice să-i umple analfabetei Elena Ceaușescu “codoi” desaga cu titluri…

Am aflat când m-am mai ”copt”. Britanicii nu erau fermecați de personalitatea lui Ceaușescu. Ei voiau doar să-și tragă niște miliarde de la România pentru economia lor, gripată prin unele sectoare. Desigur, au constatat mai apoi pe pielea lor că nu se puteau face afaceri cu un individ precum Ceaușescu, dar asta e deja altă poveste.

Câteva decenii mai târziu, istoria se repetă, iar UE alege să promoveze într-o funcție de maximă responsabilitate un personaj care s-a dovedit pe parcursul carierei sale oricum numai responsabil nu. Nu sunt mândru că promovarea Laurei Codruța Kovesi reprezintă, în fapt, un triumf al mediocrității, al slugărniciei, al duplicității, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept. O unealtă folosită împotriva democrației la București e mutată la Bruxelles spre a fi folosită în același mod.

Degeaba am tras semnale de alarmă, liderii europeni sunt surzi la ele, precum si la gemetele celor care au ajuns în pușcărie din cauza abuzurilor înfăptuite de Laura Codruța Kovesi și a sistemului care o ține în funcții.

După ce a nenorocit Justiția din România acum este chemată să distrugă și Justiția europeană“, a scris, pe Facebook, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.


Comentarii

Marius Era dinozaurilor se sfârșește,îmi pare rău că m-am născut în timpul acestor hoți comuniști. Nu scăpați spagarilor,penalilor. Jos cu clasa politică infectă.

22 septembrie 2019 20:28

Ecce Kurrupt Ah, cât îmi place s-o iau în arianus!

21 septembrie 2019 22:16

pop Trăiască euro-maimuța Laura-Pizduța!

21 septembrie 2019 7:21

pop Baa gunoiule de mos imputit, ascunde-te la Rahova dupa cat ai mintit si ai furat. Trebuie sa raspunzi pentru marsaviile pe care le-ai facut ...Nu esti barbat , esti un nemernic de grecotel repetent...Ma kak in gura ta care seamana cu un closet de tara...

21 septembrie 2019 6:58

Florin Bilei Bilesc-pulesc & înflocesc!

20 septembrie 2019 23:14

S-a terminat cu Turniceanu. Ponta asta te trage in jos! Ia haida să ne bagăm EURO-poolla în morții lu' mă-sa lu' ăia holocaustizați la Colectiv, ca să nu ne „ucidă” kurrupția (în Chiloți la Metrou, n.m.)!

20 septembrie 2019 23:12

v Sunt eu, Marc Detroux, EURO-BESTIA sub-sub-pitecantropică dela Bruxelles (asasinul multiplu care a scăpat pentru că furniza copii EURO-pușlamalelor, n.m.) și apar ocazional și pe forumul Dvs. pentru a-mi exhiba „preferințele” EURO-sexuale!

20 septembrie 2019 23:08

v V-as fute-n cur prin sodomuzarea anala cea perversa!

20 septembrie 2019 22:01

S-a terminat cu Turniceanu. Ponta asta te trage in jos! Mai repetentule, tu spui despre Kovesi ca-i mediocra din punct de vedere profesional? Tu la ce esti bun, bai motociclene,la femei? Nici acolo nu esti bun. Compara-te cu Borcea, mai prapaditule. El, chiar daca-si schimba femeile, le lasa pe toate satisfacute si cu 1-2-3 copii.

20 septembrie 2019 19:37

A lu MOROMETE Bădiță Tăricene, eu numa atâta îți zâc: ai grijă, neamule, ai grijă!…

20 septembrie 2019 14:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.