A fost o zi „dificilă” pentru cei mai bogați oameni de pe planetă cu cel mai mare portofoliu din lume care au pierdut aproape 118 miliarde de dolari într-o singură zi. Motivul? Tensiunile comerciale dintre China și Statele Unite care provoacă panică pe piețele bursiere.

Totul s-a datorat tensiunilor dintre SUA și China, iar piețele bursiere au început să scadă imediat ce președintele SUA a anunțat noi taxe vamale împotriva Chinei. Donald Trump a spus că intenționează să impoziteze cu 10%, începând cu luna septembrie, cele 300 de miliarde de dolari ale importurilor chineze până în prezent. Răspunsul Chinei: Cea mai mare scădere a ratei yuanului față de dolarul american din decembrie 2018 și suspendarea importurilor agricole americane. Şi cum era de aşteptat, piețele financiare au reacționat, de asemenea, la răspunsul chinez.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Vali Stire ca o cacareaza pe carare....Nu au pirdut nici un ban de fapt.E vorba de niste ,,estimari valorice'' ale unor hartii numite actiuni rulate la bursa....sanchi , estimate la sa zicem per total 500 de milioane si carora le-a scazut valoarea estimata la 450 de milioane....un caca , de fapt nu exista nici un ban era doar o estimare valorica....NU AU PIRDUT ABSOLUT NIMIC.

8 august 2019 9:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.