Teo Trandafir a fost atât de emoţionată şi de ocupată cu invitaţii la nunta ei de sâmbătă, încât abia dacă a gustat ceva din bunătăţile puse pe masă. Acum regretă că nu şi-a luat de la chef mâncare la pachet.

“După nuntă am constatat că nu mai aveam nimic de mâncare şi m-am pus pe gătit. Regret că n-am luat nişte sarmale de la nuntă, dar cui i-a dat prin cap? S-a vorbit că a fost atâta mâncare la chef, însă eu şi Costi d-abia am apucat să gustăm câte ceva. Am stat tot timpul pe ringul de dans, de am făcut băşici în talpă! Am avut două feluri de sărmăluţe, în foi de viţă şi învelite în varză. Am mâncat câte una din fiecare şi am trecut iar la dans”, ne-a povestit ea. Însă duminică, Teo s-a trezit cu frigiderul gol, aşa că a trebuit să se apuce de gătit: “Şi uite cum am stat eu cu capul în cuptor în prima zi după nuntă! Am zis să nu văd picior de copil în bucătărie şi i-am trimis cu «tati» la cumpărături. Am pus un pui la cuptor într-un vas cu capac, am mai găsit nişte cartofi din întâmplare şi nişte roşii... dacă pui capac, nu se rumenesc foarte tare! Acesta este vasul leneşului...”, ne-a povestit cu umor Teo. Vedeta TV recunoaşte însă că a luat acasă o bucată din tortul miresei, cu ciocolată şi fructe de pădure.Integral pe LibertateaComentarii

Elena Teo, ai uitat ca ai un tata care tea crescut tia dat educatie, iar tu i-ai intors spatele,Dumnezeu te va judeca in cele din urma, ce suflet ai avut?????????????

6 iunie 2012 12:00

rebecca Nimeni nu poate judeca din afara deciziile si atitudinile altcuiva, de unde stim noi ce drame s-au consumat in familia lui Teo care au determinat-o sa procedeze intr-un anume mod. Iar limbajul suburban al unor mesaje cu siguranta apartine unor frustrati, turbati de invidie. Numai bine Teo, nu lua in seama laturile societatii.

6 iunie 2012 11:05

star vai ce stire de cacao...ce regreta? nicidecum ca nu l-a invitat pe tatal ei.mai ales se zice ca atunci cand ti se acorda o a doua sansa la viata devii mai intelept, mai bun.

6 iunie 2012 10:49

david stern-popescu Cine este Teo Trandaf asta ?

6 iunie 2012 9:29

Elena Orice ai fi realizat cu aceasta festivitate, bunul simt nu este nici pe departe o insusire a ta, Teo - din moment ce nu l-ai invitat si pe tatal tau la nunta - dintr-un capriciu fara rost. Sa nu uiti ca Cel de Sus vede si plateste.

6 iunie 2012 8:14

dana Rusine Teo Trandafir -nu ti-ai invitat TATAL la nunta !!Mare pacat si se va vedea asta in viitor!!Caracter urat ,nici ultimul om n-ar face asa ceva cu propriul tata.S-a ajuns mare vedeta,a uitat prin ce a trecut?? Rusine de 3 ori!

5 iunie 2012 18:29

krik Mai, mai... Ce-am mai ras!!!, mai ales de PDL-ul portocaliu al lu barbastasu din dreptul inimii

5 iunie 2012 18:13

dan Daca ai fi ROMAN ADEVARAT ai avea putin bun simt . Din pacate sunt multi prea multi nesimtiti care posteaza asemenea comentarii de prost gust . Si ne mai miram de ce tara asta a ajuns o cloaca .Nu sunt fan Teo, dar totusi orice om trebuie sa aiba macar un gram de bun simt . Indiferent ce simti sau gandesti poti sa te exprimi decent ,daca esti ROMAN ADEVARAT .

5 iunie 2012 17:40

ROMAN ADEVARAT. grohh! grohh! scroafa nu mai are mancare!!

5 iunie 2012 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.