Am ajuns rușinea Europei. Guvernul a băgat țara în colaps. Ultimele cifre oficiale sunt de-a dreptul devastatoare. România este în criză profundă. Guvernul se laudă cu o creștere economică accelerată, dar am ajuns codații Europei. Cifrele spun totul. România a avut și în iunie cea mai mare inflație anuală din Uniunea Europeană, cu un avans al preţurilor de consum de 3,9%, mai mic totuşi faţă de nivelul de 4,4% înregistrat în luna mai, arată datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

De altfe, este cea şasea lună consecutivă în care România are cea mai mare inflaţie anuală din Uniunea Europeană. Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană (UE) a rămas stabilă în luna iunie 2019 la 1,6%, în timp ce în zona euro inflaţia a crescut uşor până la 1,3%, de la un nivel de 1,2% înregistrat în luna mai.

Integral pe CapitalComentarii

Grigore Ce-mi place mie politica asta PSD-istă....^Dai în Guvernul PSD+ALDE-ist și-n Madam Dăncilă, dai în Romănia !...^ după metoda comunistă ^Dai în mine, dai în Fabrici și Uzine !^....Pe lîngă Baronism și Nepotism au mai învățat PSD-iștii ceva ce aplică....Cum poporul Romăn să nu voteze cu PSD ?...Cine nu votează cu PSD-ul nu-i Patriot !?....^de parcă patriotismul a fost confiscat de PSD-iști ^....Și dacă PSD-ul pierde alegerile....E FRAUDĂ !....E FRAUDĂ !...Să facem Comisie Parlamentară !....Să conducă Olguța !....Să-l schimbăm pe PSD-istul Șef la Agenția Electorală Permanentă cu un alt PSD-ist mai Taliban !...Să scoatem STS din procesul electoral că-i Ne-Patriot.....adică nu face fușăreli în favoarea PSD-ului ....

17 iulie 2019 17:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.