După ce ieri presa din România a anunţat că Teo urmează să se întoarcă să predea şla catedra Şcolii de Televiziune, vedeta a făcut câteva declaraţii despre felul în care se simte în această postură.

Într-un recent interviu, Teo a declarat că după ce se va reface complet va reveni cu siguranţă la catedră şi că se gândeşte să îşi reia şi munca în parlament.

"Nu prea pot eu chiar atât cât mi-aş dori, nu pot să fac ca toate visele, să mă urc pe masă şi să fac cum făceam, dar odată ce voi putea, primul lucru pe care îl voi face acesta va fi”, a spus Teo, potrivit Ring.

Cât despre activitatea sa didactică, Teo se mândreşte cu faptul că reuşeşte să fie atât plăcută, dar şi dură cu elevii ei, atunci când situaţia o cere.

"Eu am o programă, un anumit număr de cursuri, trebuie să le încadrez în timp, nu prea merge azi şi joi, după Miercurea Ciuc, pentru că studenţii au nişte aşteptări de la tine. După ce trec de şocul de a o vedea pe «doamna Teo», pentru că la un moment dat şi iluzia asta cu «doamna Teo» se sfârşeşte după primul curs, la al doilea curs trebuie să începi să predai vârtos.

Adică trebuie să te implici, să depui efort, să îi iei la omor, pentru că unii nu-şi fac temele, este o treabă serioasă, de luptă corp la corp, nu este chiar aşa de simplu. Atunci ori te bagi, ori nu te bagi. Când mă voi întoarce, voi reveni cu totul, pentru că am muşteriii mei, vă daţi seama, nu toţi îşi fac lecţiile, nu toţi reacţionează aşa cum ar trebui, nu toţi hotărăsc că e momentul să se expună public... şi atunci normal că urlu şi fac ca toate visele, dar, dintr-un motiv care mie îmi scapă, lor le place foarte tare" a mai spus Teo.

Integral pe Click!Comentarii

Bulina Tante "profesoara" ,te dai tu mare dar n-ai habar ce e acela invatamint, educatie, instruire , formare etc.Un profesor adevarat NU SE RASTESTE la elevi.Un DASCAL STIE sa ABORDEZE pe FIECARE ca sa-i raspunda civilizat si sa-l educe in acest sens.Cind are pentru ce, elevul isi RESPECTA profesorul si se comporta civilizat.Daca la catedre apar tot improvizati d'estia ca tine, facuti la reforma, sa nu te miri ca se pica in procente supersonice la BAC si alte examene.Tu esti buna acasa la cratita si eventual pentru reclame la tigaile care nu lipesc....

2 noiembrie 2011 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.