Liga Studenților din Iași îi solicită lui Tudorel Toader să își depună urgent demisia din funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având în vedere prejudiciile imense de imagine aduse de acesta comunității academice, și anunță faptul că ”se pregătesc acțiuni de boicotare a admiterii la universitate, mulți elevi și părinți fiind determinați să nu mai aleagă cea mai veche universitate din țară, atât timp cât Toader va rămâne rector”.

Integral pe HotnewsComentarii

Lute Ma flacai invatati dar nu asa cum invata marea majoritate a studentilor revolutionari ,ca vedeti ca ati umplut institutiile publice de incompetenta iar domeniul juridic si de infatuati incompetenti !!Invatati ,invatati ,invatati stiu ca asta a spus-o tot unul ca voi dar aia nu au ascultat si o trage omenirea si acum !!

31 mai 2019 8:27

Claudiu Iaca "academicienii noi" unde erau..... Se plimba gratis cu trenul pe banii publici si se cred deja mari "magistrati".... La invatat mascaricilor.... Maine plecati din Romania cu palma in cur, dupa ce Romania v-a facut oameni, clamand lipsa locurilor de munca... Puneti mana pe carte mucosilor! Pana la statura unui decan, profesor in Drept Constitutional mai aveti mult de mancat!!!!

30 mai 2019 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.