Liberalul Rareş Mănescu, candidatul USL la funcţia de primar al sectorului 6, s-a întâlnit marţi cu pensionarii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei, dar şi cu administratorii de blocuri, preşedinţii asociaţiilor de locatari şi micii întreprinzători. Printre problemele ridicate de cetăţeni s-au numărat locurile de parcare, spaţiile verzi, construirea unui spital nou, locurile de muncă, repararea străzilor sau reabilitarea termică a locuinţelor.

„În urma discuţiilor cu mulţi locuitori din sector, am stabilit o ordine a problemelor pe care le au. Şi acum vorbesc despre problema câinilor comunitari, construcţia unui spital, siguranţa copiilor, fluidizarea traficului şi, nu în ultimul rând, crearea locurilor de muncă sau ajutarea la crearea locurilor de muncă, atât cât se poate implica şi cât se va implica administraţia locală a sectorului 6. Bineînţeles, vom continua şi proiectele începute, şi aici mă refer la reabilitarea termică, ce se va face mult mai repede, mult mai ieftin şi mult mai bine. E greu de vorbit de toate problemele, pentru că sunt multe şi, în ultimii opt ani, nu s-a făcut mare lucru, dar în următorii patru ani sectorul se va schimba şi, după acest mandat, sectorul va arăta cu totul altfel“, a declarat Rareş Mănescu, citat de Agerpres.

Dacă va fi ales primar al sectorului 6, Rareş Mănescu promite construirea primului spital prin parteneriat public - privat în care primul pacient să poată fi tratat din anul 2015, extinderea sistemului de monitorizare video pentru acoperirea întregului perimetru al fiecărei şcoli, intoducerea semafoarelor inteligente în principalele intersecţii şi construcţia supraterană a 15.000 de locuri de parcare pe an, în paralel cu extinderea principalelor artere.

La întâlnirea cu alegătorii a participat şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. Ea le-a spus oamenilor că, dacă aleg să-l voteze pe Rareş Mănescu la Primăria sectorului 6, ar trebui să voteze toţi reprezentanţii Uniunii Social Liberale, inclusiv membrii Consiliului Local care sunt susţinuţi de USL.


Comentarii

burebista Manescu promite, Poteras face.. Trageti si voi concluziile, alegeti-va partea.

31 mai 2012 0:55

Madalin Sectorul 6 se va schimba in bine, dar sub conducerea lui Poteras

30 mai 2012 22:22

mihai Asta a promis si Sorin Oprescu acum 4 ani ! rezultatul;promisiuni promisiuni.... ne vedem peste 20 ani

30 mai 2012 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.