Miercuri a avut loc o întâlnire între reprezentanții instituțiilor cu atribuții în organizarea și desfășurarea alegerilor.

La discuții au participat reprezentanți ai următoarelor instituții: Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), Ministerul Afacerilor Externe (MAE), Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), Centrul Național Cyberint (CNC) și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Discuțiile s-au axat pe concluziile modului în care s-au desfășurat alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție.

Integral pe DC NewsComentarii

Ludovic Pai sa culegeti datele privind domiciliul si adresele de mail ale celor din diaspora, ca sa puteti trimite buletinele in format electronic sau letric........ Sa va vad cat de destepti sunteti... Ca STS la al doilea tur al lui Basescu a fost maestru de ceremonii... :):):):):) Dupa prezidentiale, vorbim!

30 mai 2019 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.