Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader este rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și, zilele următoare, organizează acolo o conferință internațională cu tema Viitorul Sistemului Judiciar al Uniunii Europene.

Conferința care va avea loc la Aula Magna a universității lui Toader, în perioada 30 mai - 1 iunie 2019, are pe agendă doi invitați-VIP: Koen Lenaerts, președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene, și Marc Jaeger, președintele Tribunalului Uniunii Europene.

Integral pe HotnewsComentarii

Masuri URGENTE! Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!

29 mai 2019 19:45

tot ion Mergeti si voi si sustineti o conferinta in AULA MAGNA in fata acestor invitati. Nu santeti buni nici sa maturati prin AULA.

29 mai 2019 9:30

ion Ovidiule si cel mai dedesupt este cazul sa va IEVALUATI si voi ca este jale mare de capul vostru.

29 mai 2019 9:26

ovidiu Ba Toderas, inca eeevaluezi...mare lichea esti. Pacat ca studentii si profesorii de la universitate n-au curajul sa-ti traga un sut in kur, nesimtitule, pentru porcariile pe care l-ai facut in justitie. Credeam ca stii carte si ca ai onoare dar s-a dovedit ca ai fost o sluga jalnica cu aere academice. Esti si tu ca si Dragnea un nimic, un mare kakat imputit.

29 mai 2019 7:41

tudorel toader arhitectul demolarii statului de drept SLUGA lu DRACnea care s-a dat cu kurul de pamant sa faca legi numai pentru HOTI ca sa-l scape pe DRACnea de puscarie! Jegul de tudorel toader care a masacrat JUSTITIA si statul de drept! Pe el trebuie sa-l luam TOTI la intrebari! Pe el si kodarla lui, adina florea, care a batjocorit magistratii romani! Astia nu trebuie lasati sa scape!

28 mai 2019 22:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.