Norica Nicolai, locul 1 pe lista ALDE pentru euroalegeri, a făcut o serie de precizări cu privire la candidatura Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european şi despre cum alegerile din 26 mai pot influența acet lucru.

„Ceea ce pot să vă spun e că după participarea mea la audierea candidaţilor, dacă doamna Kovesi ar fi finalizat acest proiect ar fi fost încă o dată un triumf al mediocrităţii în instituţiile europene. Acest subiect se poate relua, în raport de configuraţia viitorului parlament, fără doamna Kovesi sau nu se mai poate relua deloc pentru că ştim bine, regulamentul prevede participarea de către 22 de state membre. Am văzut poziţiile Italiei şi mă tem că o retragere a Italiei din această formă de cooperare fare inutilă orice discuţie. Dacă Parlamentul European şi Comisia Europeană ar fi dorit un candidat susţinut de un stat membru, atunci ar fi declanşat o altă procedură.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Zoaie psd-iste Cine drakul a ajuns sa-i analizeze activitatea si calitate LCK! Norica Nicolai, o matracuka, procuror comunist si-o coada de topor a psd-ului. Asta si cu ailalta matrakuuka, ca nici nu stiu cum o mai cheama, parca graphini, aflata in simbria turnatorului voiculescu sunt codarlele Hotilor si condamnatilor penali: DRACnea, vailcov, tariceanu, voiculescu samd...Niste zoaie

13 mai 2019 15:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.