Teo Trandafir este vedeta care a reuşit să schimbe faţa emisiunilor de divertisment din România. În goana sa după audienţă, Teo Trandafir a recunoscut că de-a lungul timpului a avut invitaţi şi "vedete", dar şi destui "dobitoci".Prezentă în faţa studenţilor de la catedra Şcolii de Televiziune „Tudor Vornicu”, Teo Trandafir (foto) le-a vorbit elevilor despre perioada sa de glorie din televiziune pe care a cunoscut-o alături de Tanţa. "Tanţa mă proteja cel mai mult. Ştia când să intervină când dădeam peste un dobitoc, că eu n-am avut doar vedete în emisiunea asta. Au venit şi dobitoci, care dobitoci au plecat, dobitoci au rămas. Şi când te scotea din minţi câte unul, îţi venea să-i sari la jugulară. Cât să fii politicos?! Şi atunci apărea Tanţa, care salva momentul şi jugulara oamenilor", a povestit Teo conform Ziarul Ring.

Mai în glumă, mai în serios, vedeta i-a atenţionat pe elevi: "Nu admit să faceţi pişu’ în timpul cursului meu".

Integral pe LibertateaComentarii

edda absolut sinistru...nu accepta sa se faca pipi in timpul cursului ei???ok doamna ,atunci nici studentii nu accepta sa respirati la cursul pe care il tineti!!!!cum naiba sa aiba cineva asemenea pretentii comuniste????asta ca sa nu mai spun ca studentii aceia vin la scoala pe banii lor si madama de mai sus,e platita din banii studentilor ca sa predea...cit despre felul in care vorbeste acum de invitatii din emisiuni...ati uitat cum a plecat de la PROTV?cum dupa o luna se mieuna pe la toate posturile ca ii pare rau ce a facut ...poate poate o sa o reangajeze Sirbu...jalnica.o gospodina cu polonic si sort.vorba cuiva,nu a invatat nimici din palma data de Dumnezeu,pina si din acea sit a facut un spectacol televizat...madam,exista si DECENTA pe fata pamintului!!!roaga pe cineva sa et invete exercitiul decentei!!!

6 iunie 2012 8:21

MIHAI BA , M-ATI TERMINAT...TOATA EXISTENTA NMEA SE PARE CA SE INVARTE IN JURUL "MAESTREI DE NEEGALAT", TEO TRANDAFIR !!! BA, IA MAI DUCETI-VA IN "TRANDAFIRII MEI" SI NU MA MAI POLICTISITI CU "REGURGITARILE DE MEMORIE" A UNEI PARASUTE DIN TELEVIZIUNE. CA T. TRANDAFIR GASESTI IN BUCURESTI PESTE O SUTA DE PARASHUTE !!!

2 noiembrie 2011 17:58

MIHAI BA , M-ATI TERMINAT...TOATA EXISTENTA NMEA SE PARE CA SE INVARTE IN JURUL "MAESTREI DE NEEGALAT", TEO TRANDAFIR !!! BA, IA MAI DUCETI-VA IN "TRANDAFIRII MEI" SI NU MA MAI POLICTISITI CU "REGURGITARILE DE MEMORIE" A UNEI PARASUTE DIN TELEVIZIUNE. CA T. TRANDAFIR GASESTI IN BUCURESTI PESTE O SUTA DE PARASHUTE !!!

2 noiembrie 2011 17:58

ionica dobitoaca esti tu nerusinato,ca te-ai imbogatit dupa acesti dobitoci cum ii faci tu ,cind sareau manelisti cu euroi era bine ---dute si trateazate la cap ca ai probleme mari

2 noiembrie 2011 12:29

Sinceritate Nu blama "dobitocii "pentru ca tu i-ai promovat, nu ti-a fost rusine sa produci rahaturi in emisiuni,ba chiar te-ai simtit bine intre ei, maimutzarindu-te mai rau ca psihopatii aflati in perioadele agitate..ai fost o grosolana, agresiva, nerusinata iar invitatii pe care i-ai avut ,zisi de "bonton", n-au avut nici ei decit o fatzada "buna"..esti penibila, n-ai inteles nimica din Palma Domnului, primita recent.

2 noiembrie 2011 12:09

dinicu "dobitoc" si "vedeta" nu sunt neaparat notiuni antagoniste...

2 noiembrie 2011 9:09

criticonline Pacat, pe noi cine n-ar fi putut salva de gesturile tale de timpa din parlament ! mai tii tu minte teo ce figuri prostesti faceai tu in parlamentul tarii noastre ROMANIA ! cit despre boala ta, primele semne de altfel foarte grave au aprut la cap, cerebel. in conditiile astea nu cred ca tu esti in masura sa-i califici pe fostii tai invitati, poate , in cel mai rau caz cei ce i-au invitat.

2 noiembrie 2011 8:47

VASILE sa mai spuna si cita spaga a luat de la manelisti cind i-a adus pe post.

2 noiembrie 2011 8:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.