Ministrul Justiţiei a anunţat, joi, că, la ieşirea de la Parchetul General, acolo unde are mai multe întâlniri, va comunica "o măsură importantă" pe care o va lua în curând, referitoare la statul de drept. Tudorel Toader a refuzat să dea mai multe detalii sau să răspundă criticilor aduse de UNJR.

"La ieşire ( de la Parchetul General -n.r.), vă voi comunica probabil, sigur, şi o măsură importantă pe care o voi lua în curând", a anunţat Tudorel Toader, la sosirea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), acolo unde a anunţat că are întâlniri cu mai mulţi procurori, printre care şi procurorul general adjunct Bogdan Licu.

Integral pe MediafaxComentarii

„Orice om normal cu respect pentru statul de drept ar spune că prioritatea pentru Ministrul Justiţiei şi majoritatea PSD-ALDE în justiţie este corectarea celor peste 100 articole constatate de către CCR a fi neconstituţionale din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. În realitate, Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu, în loc să facă o prioritate din corectatea neconstituţionalităţilor din cele două coduri în folosul consolidării statului de drept şi al justiţiabililor, se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor personal şi a partidelor lor, prin ordonanţe de urgenţă. Vă aduceţi aminte sloganul din 2012 al USL, format din PSD şi PNL, conduse la acea vreme de Victor Ponta şi Crin Antonescu? .

22 februarie 2019 10:54

gramaticul de serviciu cracnim

21 februarie 2019 13:54

TARA ANORMALA Hotararea lui va fi probabil sa stam "drepti" si sa nu crgnim ceva. Daca prin vot s-a instaurat la putere acest partid de imbecili, precum partidul nazist a lui Hitler, atunci numai prin razmerita va fi dat jos. Prin vot nu va ceda, pentru ca se va fura. Nu-s ei obisnuiti cu furturile?

21 februarie 2019 13:52

Nu zau?! Iti dai demisia si ne lasi si pe noi sa traim intr-o tara normala?!

21 februarie 2019 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.