Guvernul Dăncilă a mandatat-o pe Luminiţa Odobescu, ambasadorul României la UE, să-i acorde punctaj minim Codruţei Kovesi la votul din COREPER, for al Consiliului UE, susţin surse diplomatice pentru „Adevărul“. Kovesi mai poate ajunge în fruntea Parchetului European doar dacă se clasează pe primul loc la votul din Comisia LIBE a Parlamentului European. Pe scurt: Guvernul PSD s-a folosit de un vot secret pentru a bloca un candidat român.

Procurorul-şef al Parchetului European va fi ales prin co-decizie de două instituţii: COREPER şi Parlamentul European.

Integral pe AdevărulComentarii

Cormoranii psd-ului Ce sa zic de sociologii p-ulii, chireac si pieleanu, care seara de seara la antena 3 a hotului sef voiculescu si Romania tv a penalului fugit ghita, incearca sa prosteasca lumea cu fel de fel de imbarligaturi din care nimeni nu intelege nimic , doar ca spun ei psd-ul este cel mai mare si mai tare...SHEET ghioarle ordinare! Astoia ca sa prosteasca cati mai multi gura casca de la latrina 3 inghit sute de mii de euro de la PSDracnea! Mai ceva ca cormoranii lui Daea.

21 februarie 2019 11:47

ADMIRATOARE O delicventa si, apropae infractoare cum este Kovesi, care, folosindu-se de pozitia inportanta din Magistratura, a tavalit, incalcat, violat, rastalmacit grosolan Legile Justitiei in Romania...nu merita Kovesi, decat aceeasi soarta, ca si amicele ei Udrea si Bica.

21 februarie 2019 11:38

Victor Viorel Doamne, daca Kovesi va fi desemnată Procuror Sef European vom vedea PSD-iștii ca-si bagă gheara'n gît sa moară de ciudă ca pitzigoii...Ce sa mai zic de pupincuristii de ziaristi si deontologi platitzi de filiera PSD-istă....Va fi doliu la Antena 3 si Romania TV....I-si vor tăia limbile si pune sare pe ele alde Gadea,Mircea Badea,Ciuvica,Chiriac,Cristoiu,Nistorescu,Ciutacu si alte fufe de pe acolo...Eu am sa desfac o sticla de shampanie si o sa-i doresc baftă D-nei Kovesi in onoranta functzie pentru ea si pentru noi, romanii...

21 februarie 2019 9:29

URGENT REFERENDUM PE JUSTITIE Guvernul DRACnea-Dăncilă a mandatat-o pe Luminiţa Odobescu, ambasadorul României la UE, să-i acorde punctaj minim Codruţei Kovesi la votul din COREPER, for al Consiliului UE. Pe scurt: Guvernul PSD s-a folosit de un vot secret pentru a bloca un candidat român.Trebe OBLIGATORIU REFERENDUM PE JUSTITIE, pana nu este prea tarziu- si automat va fi aducator de persoane la vot. Poporul este atat de scarbit de aceste scarbe ordinare incat va veni la vot special ptr asa ceva. Altfel DICTATURA ne paste in curand. HOTII astia nu mai au nicio limita, nu tin cont de nimic, distrug sistematic institutiile statului de drept si-si impugn LEGILE lor CRIMINALE pentru Romania si UE din care ei vor sa ne scoata.

21 februarie 2019 9:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.