Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine că decizia sesizării Curţii Constituţionale a României în cazul revocării procurorului general Augustin Lazăr este una politică şi îi aparţine premierului Viorica Dăncilă, iar dacă este făcută această sesizare, atunci ministerul va redacta motivarea.

Tudorel Toader a declarat, duminică seara, la România TV, că hotărârea de a sesiza Curtea Constituţională în privinţa revocării procurorului general Augustin Lazăr este una politică.

Integral pe Digi24Comentarii

Toader si CCR SLUGI PSD-iste Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei p’aia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Sa-i aduca in fata justitiei pe toti coruptii care au pagubit bugetul de stat, au fraudat statul, nu pe Kovesi! Kovesi daca a luat bani ca sa aduca un criminal fugit din tara, un penal ca Nicolae Popa cel care a jecmanit milioane de romani cu sute de milioane de euro cu FNI, fugit in Indonezia cu banii furati romanilor, Kovesi l-a prins si la adus in tara pe banii lui Ghita, alt HOT si asta, brava ei! Inseamna ca a fost fata desteapta. Kovesi nu a cheltuit banii statului, nu a facut paguba statului ci unui HOT. Inca odata BRAVO.

18 februarie 2019 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.