O știre năucitoare dă fiori mai reci decît vortexul polar: Laura Codruța Kovesi este cap de listă printre candidații la funcția de Procuror șef al Parchetului European!
Nu cred că există o dovadă mai clară, mai grăitoare, despre lumea întoarsă pe dos, strîmbă și adesea hidoasă în încercarea de a-și forța limitele, în care trăim, lumea în care ascendența tupeului, ticăloșiei și imposturii insultă și pune la colț bunul simț, spiritul de dreptate și preceptele eticii și moralei, sortite să rămînă doar gargara unei retorici ipocrite.

Integral pe CotidianulComentarii

Constandache Maricel Îmi bag EURO-polla în ea de LEGE -traiasca Laura-Pizdutza K.!

9 februarie 2019 9:25

Kuminecăturile Gemene Articol scris de un pizdac penal care încearcă să-l scape de pușcărie pe Infractorul nr 1. Pizdacii trădători sunt în stare să-și denigreze propriul cozonac cu rahat de pe Masa Tăcerii, cozonac eurovizionar din care noi majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor neprihăniți dorim să împărtășim o felie și să ne vedem de treabă în continuare până când Inchiziția bagă toți pizdacii penali la zdup. Nu ecce ușor să faci treabă bună așa precum nu ecce ușor nici să înbuci o felie de cozonac în liniște fără să auzi bazaconiile pizdacilor trădători.

9 februarie 2019 1:56

Marius Ivanescu Ioane, hotaraste-te, ori vii si sugi EURO-poolla bara la bara cu mine (în cadrul Marii Întreceri euro-Socialiste, la festivalul "Cântare Ioropii", n.m.), ori te ia mama draku ca nu respecti "normele" - ia hai siktir, ca nu-ti mai da' astia sa "absorbi" nimica!

8 februarie 2019 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.