După ce Ministerul Educaţiei i-a respins noua cartă universitară, Universitatea Al I. Cuza din Iaşi(UAIC) nu renunţă la introducerea unor criterii pentru revocarea rectorului. Ovidiu Gabriel Iancu, preşedintele Senatului Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, a declarat pentru Hotnews.ro că legea educaţiei îi obligă să prevadă criteriile de revocare pentru toate funcţiile de conducere, inclusiv pentru cea de rector.

Ovidiu Gabriel Iancu, preşedintele Senatului Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, arată că Ministerul Educaţiei a trimis Universităţii Al. I. Cuza o adresă prin care le cere să remedieze unele articole din carta universitară. (Consultă aici adresa Ministerului Educației).

Integral pe HotnewsComentarii

Andreea Pizdake, maritata Ofiteru Reamintim cititorilor consumatori de MEDIA-bashini marca "HotPoollaFakeNews" ca 25 de oiengeuri de EURO-pushlamale TTIP au aruncat efectiv cu EURO-spaga (free-tax, n.m.) la Universitatea din Iasi în cine au apucat, doar-doar l-or scoate pe Toader din ecuatie ... Cu respect, HPFN & AP,mO

1 noiembrie 2018 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.