„Mă-ta-i curvă? Noi nu credem asta, noi doar întrebăm”. Asta era tehnica lui Corneliu Vadim Tudor de a turna hârdaie cu lături în capul adversarilor săi. De acolo de unde se află, Vadim poate fi fericit că a lăsat în urmă un demn epigon: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei.

Comunicatul emis miercuri seara de Ministerul Justiţiei ne ajută să înţelegem mai bine tehnologia de manipulare folosită de Tudorel Toader în procedura de revocare a procurorului general. Şi mă refer la două dintre cele mai grave acuzaţii din raportul de revocare: faptul că numirea lui Augustin Lazăr, în aprilie 2016, s-ar fi făcut ilegal, fără a exista la dosar calificativul „foarte bine” obţinut la ultima evaluare, şi existenţa în dosar a unei ordonanţe de clasare a unui dosar care îl avea drept subiect pe preşedintele Iohannis.

Integral pe AdevărulComentarii

@@31 octombrie bâra-bâra! Pulă belită ești tu, inginerule penzionar! Tu ești din ăla, om bătrân și nărod, care aruncă cu pietre în geamurile oamenilor și în becurile de pe stradă. In loc să-ți mânânci liniștit penzia și să-ți admiri consoarta (că altceva nu prea văd ce poți să mai faci!), te iei de textele altora pe chestie de gramaticale. Se vede de la o poștă că nu cunoști expresia „grammatici certant”. Exemplul de frază pe care tocmai îl citași tu un pic mai jos este perfect corect. Autorul său este un stilist și un grămătic de superclasă. Nu te băga în ciorbă cu el, că e prea bun pentru tine!

1 noiembrie 2018 18:46

Ion Vasile Tudorel Toader, sluga perfecta PSD-ista!!!...Exact cum se cere-n Kiseleff: sa mintzi cat cuprinde...Sa calaresti procurorii...Sa fi frate cu infractorii...Iar infractori condamnatzi sa nu faca puscaria in zeghe ci cu Irinuca-n poala si servind un vin Opus One...eventual un pescuit scurt la shtiuca de pe Insula Belina...Asta-i viatza ce-am visat !!!!...Prostimea, restu la cacat !!!...

1 noiembrie 2018 17:15

@31 octombrie 2018 22:13;31 octombrie 2018 22:20;31 octombrie 2018 23:02;31 octombrie 2018 23:15 Acest kkt n-a avut somn si a tot postat toata noaptea, doar-doar va veni cineva cu care sa schimbe tampeniile sale.N-a venit nimeni si-a adormit mancand cacatul celor de la Haznaua3. Prostovane schimba-ti setarea tastaturii, nu numele. Poti sa-ti schimbi si masa. Spor la treaba, imbecilule. PS Profesorul indragit de tine n-a reusit la facultate si a hoinarit ca informator (turnator) al securitatii comuniste vreo 2-3 ani, pana s-a vazut student. Studiaza-i CV-ul. Tu ce studii ai pula belita? Cu logica esti tare!!! La fel si cu regulile de punctuatie. La limita unui analfabet functional (""Fii bun și restituie-le banii celor care te-au plătit, fiindcă, oricum, sunt cu mult mai proști decât tine, iar tu cu mult mai prost decât ei etc., etc.""" )

1 noiembrie 2018 15:49

solo Tariceanu joaca tare. El il vrea pe Tudorel Mahmurel la butoanele justitiei. De ce? Pentru ca nu vrea sa se dea ordonanta de urgenta prvind amnistia si gratierea. ordonanta care i-ar folosi lui Dragnea in campania pentru prezidentiale. Tocmai de aceea Tariceanu prin mana lunga a justitiei si printr-un avocat experimentat (TT) care te face din vorbe, poti pretinde ca negru e alb, iar albul e negru, incearca sa-i loveasca pe ceilalti contracandidati: Iohannis si Dragnea. Toata jmecheria cu procurorul Augustin Lazar a fost facuta cu premeditare. Ce are sula cu prefectura? Tudorel Mahmurel trebuia- nu de unul singur, asa spune legea, ci printr-o comisie- sa-i analizeze activitatea manageriala a Procurorului General. Si-a permis s-o faca singur numai ca n-a analizat activitatea manageriala a lui Lazar ca Procuror General, ci s-a pus sa analizeze dosarul de concurs pentru acel post. Adica s-a legat de SULA si nu de PROCUARTURA. Ba mai mult, pentru a-l lovi atat pe Iohannis cat si pe Lazar a inscenat existenta la dosar ( n-are treaba dosarul cu managemantul lui Lazar, analiza lui trebuia facuta atunci, inainte de concurs) existenta unei decizii de clasare a unui dosar de-al presedintelui actual. Evident ca aici lucrurile s-au incurcat. Dumnezeu, care nu doarme, l-a batut odata facandu-l bubos, il mai bate acum intunecandu-i mintile si nici n-a bagat de seama ca acolo era un act, care n-avea ce cauta si care chiar trebuie urmarit cu ce scop a ajuns acolo si cine l-a introdus, numai ca culmea mintii intunecate, era semnat de alt Lazar. Demisia MINCINOSULE! Daca la asemenea niveluri se paractica MARSAVIA, atunci cum va puteti inchipui ca o sa avem o JUSTITIE corecta?

1 noiembrie 2018 12:54

Je Next slide, ca asta nu ține !

1 noiembrie 2018 9:29

Ecce Kurrupt Întrebucerea care se impune oricărui analist care acum se află pe scăunelul de la masa tăcerii cu kktul în farfurie este următoarea: Vă ajută cu ceva furculița și cuțitul sau manierele nu mai contează?

31 octombrie 2018 23:15

VIPERA CU COLȚI „Șarlatan al dreptului”?!? Așa e, bădiță avram și, fiindcă-mi ești simpatic, te rog frumos, șterge-ți mucii, că ți-ajung la brâu… Ei, cu batista! Cu mâneca, dragă, așa cum știi de la moșii-strămoșii tăi, așa-așa, apoi mizeria de după urechi și brânza de la gură, că tocmai mâncași brânză de pe vârful penteleului… De ce nu ești atent? „Șarlatan al dreptului”? Bravo! Fii bun și restituie-le banii celor care te-au plătit, fiindcă, oricum, sunt cu mult mai proști decât tine, iar tu cu mult mai prost decât ei etc., etc. Și, încă ceva: când intri în rahat, fii bun și respiră pe gură, da? Prostule!

31 octombrie 2018 23:02

FRATELE HANS Liviu Avram - de unde te știu eu, oare, mă, neisprăvitule, mă, jurnalist cu studii culegând gunoaie de prin containere? Bă, jurnalist de rahat, te-ai trezit brusc mare gazetar să-l confrunți pe Toader… A, cred că știu: avea zi de pupat în cur și pe tine nu te-a lăsat - ce om, nu-i așa, bă, ăsta? Trezește-te, bă, cufureală de jurnalist și, dacă poți, citește-ți elucubrațiile, bă, găină hodăielnică, adică, tu, bă, prost cu licență, te iei de un profesor universitar, bă lăîtrău castrat, fir-ai a dracu, de…!

31 octombrie 2018 22:20

Liviu Avram: pur si simplu NU MAI POT sa astept sa publice aia dosaru, sa vad daca e adevarat sau nu ce spun aia - am niste draci in mine + spume la gura, ca epilepticii, de a ajuns "parteneru-civil" sa ma lege cu catushe la picioarele din fata de teava de la calorifer si cu calush in gura, sa nu mai zbier ... Cu respect, LA (EURO-lac absorbac de "fonduri" nerambursabile de-"structurale", n.m.)

31 octombrie 2018 22:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.