Moțiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader a încins la maximum spiritele în interiorul PSD. Respingerea moţiunii a declanşat ieri, coincidenţă sau nu, una dintre cele mai nervoase ieşiri ale liderului PSD, Liviu Dragnea. I-a comparat pe pucişti din PSD cu ISIS, s-a răstit la jurnaliştii care puneau întrebări, iar pe alţii i-a invitat în baie, să facă poze mai bune, anunță JURNALUL NAȚIONAL.

Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu s-au certat miercuri în văzul lumii, mărul discordiei fiind tocmai această moțiune simplă, despre care s-a speculat în ultimele zile că liderul PSD ar fi vrut-o trecută. Marcel Ciolacu este unul dintre liderii puciști din PSD. Informaţia a fost publicată de DIGI24. Disputa a avut loc la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

„La finalul şedinţei, când ne-am ridicat de pe scaune, Liviu Dragnea a început să se certe violent cu Marcel Ciolacu. Au ţinut-o aşa până la ieşirea din sală. Nu s-a auzit dacă s-au înjurat sau nu, dar discuţia a fost extrem de aprinsă. Au gesticulat mult. Nu s-a băgat niciun deputat PSD să-i despartă“, a relatat unul dintre deputaţii prezenţi la şedinţa Biroului Permananet al Camerei Deputaţilor. pentru ADEVĂRUL.

Secretarul Camerei Deputaților, Iulian Bulai  și liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul ședinței de Birou Permanent, președintele forului, Liviu Dragnea și chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuție foarte tensionată. „S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârșitul ședinței, au început să se certe foarte urât. Nu știu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul președintelui, și s-au certat toată calea până la ieșirea din sală”, a declarat Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaților, prezent în sală în momentul discuției dintre cei doi social-democrați.

Cearta a avut loc înainte ca Liviu Dragnea să aibă o reacție nervoasă și la adresa jurnaliștilor. Liderul PSD a fost extrem de agresiv cu jurnaliştii acreditaţi la Parlament. „Hai în baie cu mine! Hai în baie, că-ţi ies poze ca lumea acolo. Ce dracu!“, i-a spus, agresiv, Liviu Dragnea unui jurnalist.

Liderul PSD a mai avut o reacţie dură, după ce a fost întrebat despre proiectul de lege referitor la executarea pedepselor acasă, remarcă NAȚIONAL. „Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară? Că m-am enervat. M-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Pe ei nu îi întrebaţi? M-am săturat. Orice lege mă favorizează pe mine. Sunt şi eu om şi mi-ajunge. M-am săturat“, a declarat Liviu Dragnea.

PSD a modificat un proiect de lege în Senat, astfel încât personale condamnata la o pedpeasă mai mică de cinci ani pot ispăşi detenţia la domiciliu. Liviu Drganea este condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Aşadar, dacă legea va intra în vigoare, iar condamnarea lui Dragnea va fi mai mică de cinci ani după sentinţa finală, liderul PSD ar beneficia direct de clemenaţa senatorilor PSD. Proiectul a fost adoptat de Senat şi urmează să primească votul final în Camera Deputaţilor, for condus chiar de Liviu Dragnea, amintește GÂNDUL.

„Vorbiţi cu Iohannis şi cu haştagiştii să mă împuşte. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securismul. Toate prostiile mă întrebaţi dacă mă avantajează pe mine? Cu ce dracu să mă ajute? Că mi-au distrus viaţa. De câteva luni de zile nu se mai ocupă DNA-ul decât de astea. Încă am dreptul să judec aceste decizii“, a continuat liderul PSD, citat de COTIDIANUL.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, citat de ROMÂNIA LIBERĂ, că a putut „să interacţioneze“ cu Liviu Dragnea, miercuri, cu toate că preşedintele PSD era nervos. „Am interacţionat cu domnul Drganea, da. Bine că nu mă întrebaţi şi alte detalii“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă a reuşit să discute cu Liviu Dragnea, în condiţiile în care liderul PSD a fost nervos miercuri dimineaţă, după moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader.

Pe CHESTIONARUL ZIARE.RO vă invităm să vă spuneți opinia: Credeți că proiectul de lege modificat astfel încât persoanele condamnate la o pedpeasă mai mică de cinci ani pot ispăşi detenţia la domiciliu îl avantajează pe Liviu Dragnea?


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.