ei 14 români morţi în accidentul de circulaţie din Ungaria vor fi repatriaţi săptămâna viitoare, imediat ce poliţiştii vor termina ancheta. Printre victime se află şi doi copii de 6 şi 8 ani din Clejani. Între timp, şoferul care a adormit la volan şi care a provocat accidentul a fost reţinut. Deşi este în stare gravă în spital, este supravegheat în permanenţă de un echipaj de poliţie.

Singurii supravieţuitori ai accidentului din Ungaria sunt şoferul TIR-ului şi unul dintre pasagerii microbuzului. Ministerul de Externe susţine că în accident şi-au pierdut viaţa trei copii. Poliţiştii spun însă că ar fi vorba despre doi fraţi.

Pasagerii decedaţi în accident vor fi repatriaţi cel mai probabil săptămâna viitoare.Rudele românilor morţi în accidentul din Ungaria au fost şocate de veste. Unul dintre bărbaţi avea acasă patru copii mici. Pentru o familie din Ghimpaţi şocul a fost şi mai puternic - mama şi doi copii au murit, iar tatăl este in comă la spital.

Un bărbat din Neamţ îşi anunţase familia că va veni acasă cu avionul, împreună cu soţia. S-a răzgândit însă şi a ales să vină singur cu microbuzul.

O femeie şi un bărbat din Alexandria au murit şi ei în acelaşi accident.

Rudele cer autorităţilor să facă tot posibilul pentru ca trupurile neînsufleţite să fie repatriate cât mai repede.


Comentarii

nu ne mai amestecati sunt doar cetateni romani, dar si europeni..dar de etnie sunt tigani care veneau de la cersit si furat..de aceea veneau ilegal cu un microbuz si nu cu bilet la autocar sau avion! Dumnezeu mai face si el drepatate!

1 noiembrie 2011 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.