Mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, a declarat, luni seară, la Cotroceni, după depunerea jurământului de către noul Cabinet, că s-a bucurat pentru noul premier şi că îl sfătuieşte fiul ei pe acesta să stea pe picioarele sale, precizând că nu trebuie neapărat să se certe cu şeful statului.

Întrebată de jurnalişti ce sfat i-ar da lui "Stai bine pe picioarele tale! ”, a spus aceasta, întrebată de mass-media ce sfat îi dă fiului său după învestirea în funcţia de premier al României.

Ea a spus că îi urează să aibă putere să ducă la îndeplinire tot ceea ce a promis.

Despre ceea ce ar trebui să facă Victor Ponta pentru popor, aceasta a spus: "E atât de mult de spus, credeţi că se poate în două cuvinte. Multe sunt de făcut pentru România şi niciodată nu se termină această sarcină".

Mama lui Victor Ponta a spus că nu a avut emoţii la votul din Parlament pentru aprobarea noului Guvern, dar a recunoscut că a avut emoţii la ceremonia de la Cotroceni.
Integral pe GândulComentarii

david De ce nu l-o fi omorat cat a fost ca bobul de mac?!

8 mai 2012 16:33

Cine a mai vazut premier sa mearga la cotroceni cu tot neamul dupa el ? Da ziceai ca-i bulibasa mo ! Moment penibil de tot cacatul !

8 mai 2012 12:33

Papa Cu referire la picioarele din spate, nu?

8 mai 2012 12:31

Papa Cu referire la picioarele din spate, nu?

8 mai 2012 12:31

ROMAN sa vedem ce face si harciogul de ponta,mare branza nu va face,trebiue sa intaleaga ca este dirijat de SUA,FRANTA ANGLIA ITALIA CANADA si din spate RUSIA

8 mai 2012 12:12

nelu Mămică trebuia să nu îl lași să facă acea vizită la grivco-felix .Treaba asta îl va îngropa ca și solidaritatea față de hoțul suprem .Ori acel hoț la șantajat și acum avem ca prim ministru o păpușă mînuită ducînd România în haos .

8 mai 2012 11:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.