În plină campanie masivă de angajări şi aflându-se în cel de-al doilea an în care dispune de un buget de 2 la sută din PIB, Ministerul Apărării Naţionale (MApN) se află în situaţia de a da salarii decente militarilor indiferent de grad, de la simplul soldat la general. O comparaţie cu anul 2017 arată că soldele au crescut în medie cu 15-20 la sută, dar există şi situaţii în care salariile au crescut spectaculos cu până la 50 la sută.

La nivelul ministerului Apărării solda lunară se compune dintr-o parte fixă alcătuită din solda de funcţie, solda de grad, gradaţii şi, după caz, solda de comandă şi o parte variabilă compusă din indemnizaţii, compensaţii, sporuri, prime, premii şi din alte drepturi salariale.

Integral pe AdevărulComentarii

Stan Pățitul Nu este adevărat. Uitați-vă pe declarațiile lor de avere și pe ale polițiștilor. Abia o duc de azi pe mâine; prin Croația , cu un amărât de X 5, și neveste scofâlcite de muncă, cu lanț de gât și cu inele„ numai” pe 6 degete.. Bașca săracii lor copii care nu au mai găsit decât jucării Noriel.

21 august 2018 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.