În urma unei altercaţii ce a avut loc la Iulius Mall, Vandam Constantin, un interlop din Iaşi, nu a mai ţinut cont că e în public: a scos sabia şi a lovit un combatant. Victima se afla alături de mai mulţi apropiaţi ai clanului Corduneanu. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe Vandam Constantin pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă. Interlopul este acuzat că ar fi lovit cu sabia, la mall, o altă persoană, după ce apropiaţi de-ai săi au avut un conflict cu membri ai familiei Corduneanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Vasile Ionescu Asta-i Anti-justitzia promovata de Tudorel Toader cu protejarea infractorilor...Se vor bate de acum inainte aceste Clanuri la lumina zilei ca-n Chicago, pe vremea prohibitziei....Jandarmeria este doar sa pazeasca Clanul Politico Mafiot PSD-ist....doar asta-i misiunea lor acum....

16 august 2018 10:15

Vali Adica....dupe toate traznaile facute batai si atacuri cu sabia ....primeste sase luni de inchisoare cu suspendare -deoarece a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei...???' Ce cacat de justitie e asta ..? Sau cacat pe ei de frica judecatorii ca il cheama Corduneanu sau Vandame...???

16 august 2018 8:05

Dan Ohh, jandarmii erau ocupati sa-i gazeze pe demonstranti.

15 august 2018 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.