Ultimul concert la Bucureşti al legendarei trupe Scorpions, programat pe 9 iunie la Zone Arena, a trezit un interes atât de mare încât au apărut deja bilete contrafăcute, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Persoanele care au achiziţionat bilete contrafăcute sunt avertizate că nu vor avea acces în cadrul Zone Arena, riscând să între sub incidenţa legilor penale pentru fals şi uz de fals.

De asemenea, Project Events va lua toate măsurile de control şi supracontrol, inclusiv scanarea seriilor biletelor la intrare în ziua concertului, pentru a preveni accesul la concert cu bilete contrafăcute.

Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucureşti şi face parte din turneul mondial "Get Your Sting And Blackout World Tour". În deschiderea concertului vor cânta Trooper şi Christian Becker & Avenue. Accesul la locaţie se va face începând cu ora 16.00.
Trupa ce va deschide show-ul, Trooper, îşi va face apariţia pe scenă în jurul orei 18.00, fiind urmată apoi de Christian Becker & Avenue, în jurul orei 19.00. Membrii trupei Scorpions vor urca pe scenă la ora 20.00. Spectacolul se va termina la ora 22.00.

Integral pe România LiberăComentarii

sherlok astfel, toata lumea a aflat ca romanii sunt hoti.

13 decembrie 2015 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.