Tragedia din Grecia a indus starea de şoc în rândul locuitorilor zonelor afectate. Veştile se aşteaptă cu înfrigurare, deşi toată lumea este conştientă că numărul morţilor ar putea continua să crească, având în vedere numărul celor dispăruţi. O româncă a povestit pentru Adevărul cum se vede infernul din mijlocul evenimentelor.

O televiziune din Atena transmite zi şi noapte din zonele afectate de puternicul incendiu de pădure mărturiile celor care au scăpat din flăcări, grecii fiind aproape nedezlipiţi de televizoare. Numărul morţilor a depăşit 80, al celor dispăruţi a ajuns la 100.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Orașele Sodoma și Gomora au fost distruse cu foc și pucioasă trimise de Mânia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, sodomiei și adulterului. Incendiile de vegetație din împrejurimile Atenei trimise tot de Mânia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, LGBT, adulterului, adulților în concubinaj, adolescenților în concubinaj și a pornografiei din televiziuni și Internet. FOCUL 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8, FO.CUL. FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Lui Iisus, Floarea Creierului Mariei, Floarea Creierului lui Ilie.

25 iulie 2018 22:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.