Quantcast

Cel puţin 74 de persoane au murit în incendiile de vegetaţie în regiunea Attica, situată în jurul capitalei Greciei, Atena, conform ultimelor informaţii ale autorităţilor.

Incendiile au distrus satul Mati, situat la 30 de km distanţă de Atena, o locaţie populară pentru turişti, arzând zeci de case şi maşini. Supravieţuitorii au povestit că focul a ajuns foarte repede la ei şi au fost forţaţi să intre în mare sau să conducă prin fum pentru a scăpa.

Nikos Stavrinidis a povestit pentru abc.net.au că se afla în Mati împreună cu soţia sa pentru a pregăti casa de vacanţă pentru fiica sa. Focul l-a înconjurat rapid: „Totul s-a întâmplat foarte repede. Focul era departe, apoi scânteile au ajuns la noi. Focul ne-a încojurat imediat pe toţi”. „Am fugit în mare. A trebuit să înotăm, dar nu vedeam nimic din cauza fumului”, a adăugat el.

Integral pe CotidianulComentarii

kali pizda La mai mare! Sper ca aia 74 sa fi fost localnici. Escrocii care "inchiriaza" camere cu paturi rupte iar daca refuzi ei tot isi iau banii ca ai inchiriat prin booking.com. Te trimit in strada imediat dupa ce in prealabil si-au luat banii.

25 iulie 2018 12:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.