Bilanţul deceselor provocate de incendiile de vegetaţie din apropiere de Atena a crescut la 74, iar un număr total de 164 de adulţi şi 23 de copii au fost răniţi, a declarat marţi o purtătoare de cuvânt a brigăzii elene de pompieri, citată de agenţia dpa.

Numărul persoanelor care au murit în incendiile care fac ravagii în staţiunile de pe litoral în apropierea capitalei greceşti a crescut rapid de la 50 la 74 marţi, a spus purtătoarea de cuvânt, adăugând că numărul persoanelor date dispărute nu a putut fi încă determinat.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Orașele Sodoma și Gomora au fost distruse cu foc și pucioasă trimise de Mânia îngrozirii Lui Iahve din cauza păcatelor prostituției, sodomiei și adulterului. Incendiile de vegetație din apropiere de Atena trimise tot de Mânia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, LGBT și a pornografiei din televiziuni și Internet. THE FIRE 3/11 GOD CHRIST 3/11; FIRE 11/4 CHRIST 11, MARY 4; Fire 4/8 MARY 4, TISHBITE 8; The Fire 14 Elijah Tishbite 14; F.I.R.E. FR-Flower, IE-Elijah. Elijah's flower.

24 iulie 2018 22:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.