Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat, într-un interviu pentru cotidianul canadian La Presse, că la meciul cu britanicul Carl Froch centura românului poate fi considerată vacantă simbolic şi că elevul său va trebui să arate că vrea să devină campion.

"Lucian a făcut o analogie bună. El mi-a spus că atunci când va ajunge acolo (n.r. - la Nottingham) va pune centura pe masă. Simbolic, centura va fi vacantă şi el va trebui să o recâştige. Vreau ca Lucian să gândescă şi să acţioneze la fel ca un aspirant. Va trebui să arate că are foamea de a deveni campion mondial", a spus Larouche.

Antrenorul a precizat că pregătirea lui Bute se desfăşoară foarte bine.

"Începem a şasea săptămână de cantonament în Florida. Am mai avut trei săptămâni de pregătire fizică, în februarie. A avut un sparring bun, cu adversari de calitate. Până la finalul pregătirii, numărul total al partenerilor de antrenament va fi şapte, un record pentru noi. La Nottingham atmosfera din sală va fi o provocare foarte mare. Avem înregistrări cu zgomotele de fond de la câteva meciuri ale lui Carl Froch în Anglia. Zgomotul unei mulţimi agresive. Punem aceste înregistrări la antrenamente, la diferite intensităţi. Uneori îi spun lui Lucian că am ajuns la o anumită rundă, că este egalitate şi dau sonorul mai tare. Cred că Lucian va fi pregătit pentru atmosfera de acolo", a menţionat Larouche.
Integral pe MediafaxComentarii

gogu patriotu bafta!

3 mai 2012 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.