Valul de căldură care a afectat provincia canadiană Quebec la începutul acestei luni a făcut 70 de decese, potrivit raportului final întocmit de autorităţile sanitare locale, publicat luni.

Aproape jumătate - 34 - dintre decese au fost înregistrate în Montreal, capitala economică din Quebec, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din această provincie a Canadei.

Un episod de căldură intensă a fost înregistrat în estul Canadei timp de o săptămână la începutul lunii iulie, însă doar reprezentanţii acestei provincii francofone au constatat în mod oficial o creştere a numărului de decese asociate cu temperaturile ridicate.

În 2010, un val de căldură a determinat moartea a 100 de persoane în regiunea Montreal.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul CĂLDURA 7/15 Hristos Dumnezeu 7/15; Căldura 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; CĂL.DU.RA. CĂL-Cal, DU-Dumnezeu, RA-Rai. Calul Lui Dumnezeu din Rai; CALD 4/8 ILIE 4/8; CAL.D. CAL, D-Dumnezeu. Calul Lui Dumnezeu. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiie, prin care căldura e creată în Quebec, Canada.

10 iulie 2018 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.