Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UDMR va trebui să rămână la guvernare, a declarat joi ministrul demisionar al Sănătăţii, Cseke Attila, care a precizat că decizia sa de a pleca de la conducerea Ministerului Sănătăţii nu este o problemă politică, ci mai degrabă una personală ce porneşte de la faptul că un ministru nu este luat în seamă atunci când este discutată gestionarea domeniului său.Ministrul a spus că a reproşat în şedinţa de Guvern de miercuri faptul că solicitarea sa privind o întâlnire la Ministerul Finanţelor pe problema rectificării bugetare nu a fost luată în seamă, deşi s-au făcut mai multe demersuri.

Potrivit lui Cseke Attila, care a fost al nouăsprezecelea ministru al Sănătăţii din 1990, o asemenea atitudine nu poate fi tolerată, iar cel care gestionează un anumit domeniu, indiferent cine este, trebuie întrebat, consultat atunci când se iau decizii.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.