Românii din diaspora se organizează pe Facebook pentru a protesta în Piaţa Victoriei, pe 10 şi pe 11 august. Manifestaţia se numeşte ”Diaspora Acasă - Dragnea închide graniţele, că venim vreo 3 milioane”.

La eveniment şi-au anunţat prezenţa românii din Austria, Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania şi Italia.

În clipul de prezentare sunt folosite imagini de la protestele din februarie 2017 - după ce a fost dată OUG 13 - şi cum au fost prezentate ele în presa din străinătate.

Integral pe AdevărulComentarii

Jihadistul Ariciule de ce te-ai suparat pt.ca v-am dibuit? Faci parte din ei te-am recunoscut dupa limbaj "intelectual"elevat. Daca imi urmezi sfatul garantat te schimbi. Dupa ce te duci la toaleta hartia se arunca in WC nu te stergi cu ea la gura.Pt.stersul la gura avem servetele de masa.

13 iunie 2018 15:23

Traian Iaca alti maidanezi..... Usor de manipulat!

13 iunie 2018 14:53

Vor veni CURVELE și se vor manifesta? Normal, dupa un an de șters funduri prin Europa occidentala ..... trebuie si ele sa refuleze

13 iunie 2018 14:20

internaucu` Serios ?? Numa`...3.ooo.ooo ??? In realitate (nu aia tv !) o sa fiti - tot aia - vreo 2-300 !!! Idioti !

13 iunie 2018 10:26

ariciul Baiii ala jihadistul pulii?luna august e luna de concedii afara ,prostule ori,toti aia atunci vin in concedii si se opresc in Bucuresti printre ei numai eu am 2 copii,8 verisori,o sora trei nepoti si vreo 20 de cunostinte {amici}.ne intalnim la protest trogloditule unde eu voi veni din Constanta,cu cuponul de pensia si foile de drum ,la care am dreptul.

13 iunie 2018 8:45

Jihadistul Adica capsunarii,si cei din Italia si celelalte tari pe unde sunt plecati lasa munca si vin acasa pt.miting? Buna petarda. Sunt tot cei care vin deobicei in piata cu boxul in buzunar,dictionarul de injuraturi si cd-ul cu manele in masina.

13 iunie 2018 8:01

Uta Cine va plateste drumul ,boschetari sunt si acolo iar cei care muncesc au treaba!!??hai ca-i tare,pai astia de scarba politicii dambovitene au plecat ,nu numai de Dragnea dar daca asta e tematica ,merge !!

13 iunie 2018 7:48

Stan Pățitul Altă gogoașă ! Măi, dacă tot veniți acasă, stați cu părinții, rudele, revizitați locurile cu amintiri și nu vă luați după toți exaltații.

12 iunie 2018 22:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.