Opt dintre cei 14 români care au murit în urma accidentului din Ungaria au fost identificaţi, informează Ioan Benze, ataşatul de afaceri interne al MAI în Ungaria, citat de Mediafax. Autorităţile nu au putut da detalii în legătură cu persoanele identificate.

Poliţia Timiş a fost informată despre accident de către autorităţile ungare, care au cerut sprijin la faţa locului pentru identificarea victimelor. Delegaţia română care a plecat în Ungaria este formată din patru poliţişti, printre care şeful serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, Petru Rumega şi şeful biroului Drumuri Europene şi Naţionale din cadrul aceluiaşi serviciu, Gheorghe Moldovan.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autocamion a adormit la volan şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit un microbuz. 14 români care se aflau în microbuz au murit. Şoferul camionului şi un pasager aflat în microbuz au fost răniţi.

Autotrenul venea dinspre Arad şi se îndrepta către Budapesta, iar microbuzul venea de la Valencia, cu destinaţia Bucureşti.


Comentarii

Ioan Vladescu Coruptia din ARR se vede pe toate drumurile din Romania,stau la panda atat politistii cat si cei de la ARR sperand ca iti vor gasi ceva in neregula pantru a primi spaga,nu este posibil ca un camion din Constanta sa fie controlat de trei ori pe saptamana la Botosani de ARR iar cei locali sa treca incarcati cu lemne farasa fie opriti,asta e coruptie pe fata.

1 noiembrie 2011 10:16

ionescu mircea de ce nu ridicati autorizatia de la firma unde lucra soferul,el este amenintat ,sa conduca fata sa respecte programul ded conducere,de firca sa nu fie dat afara de patron,eu sunt un fofer de tir,si nu accept cand patronul imi zice sa nu respect timpi ce conducere,si inca ceva imi dedea alt card al altui sofer sa merg non spot si eu am refuzat ,si acum sunt fara servici ,din cauza asta ca vreau sa fiu corect,totii sefii de ARR din romania primesc spaga de la patroni care au firme de transport,e ceva real,daca nu credeti cotactai-ma si va zic precis mai multe

31 octombrie 2011 22:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.