Romantică până la capăt! Asta putem spune despre Teo Trandafir, care mai are doar o lună până îmbracă rochia de mireasă. Vedeta de la Pro Tv a gândit nunta până în cele mai mici detalii, pentru ca fericitul eveniment să fie ca-n poveşti.

Agitaţie mare la Buftea! A mai rămas doar o lună până când va avea loc nunta dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef. Detaliul cel mai important, şi anume modelul rochiei de mireasă, creată de Liza Panait, a fost dezvăluit de Click! în exclusivitate, iar acum vă prezentăm, în premieră, cum vor arăta verighetele viitorilor miri, dar şi cortul în care va avea loc fericitul eveniment.

Vedeta de televiziune şi iubitul ei au căutat diverse modele pe site-urile de specialitate şi s-au oprit la o pereche de verighete decorate cu motive simbolistice: două mâini, reprezentând prietenie, susţin o inimă (iubirea), pe care este aşezată o coroană ce semnifică loialitate. De cum au ales modelul, Iosef a plecat direct în Irlanda, la Dublin, ca să fie sigur că ceea ce au văzut pe Internet va fi realizat întocmai. Valoarea aproximativă a celor două bijuterii din aur s-a ridicat la aproximativ 1.500 de euro şi respectă un design simplu, deloc încărcat.

În privinţa pregătirilor ce ţin de locul în care se va desfăşura nunta, acestea cad toate în spinarea celui mai fidel prieten al lui Teo, alintatul „domn profesor".

Acesta va verifica tot timpul firma care organizează evenimentul. Deşi, iniţial au vrut o nuntă restrânsă, până acum lista invitaţilor a ajuns la 400 de persoane.

Nu va fi o problemă de spaţiu, însă, pentru că petrecerea va avea loc în cortul imens construit la studiourile MediaPro din Buftea, a cărui capacitate e de până la 1.000 de persoane. Mirii nu au stabilit încă cine le vor fi naşi de cununie, dar se vehiculează mai multe nume printre care Adrian Sârbu, Ruxandra Ion şi Dan Teodorescu de la trupa Taxi.

Copiii celor doi s-au împrietenit deja

Click! a prezentat primele poze cu familia în formulă completă. Teo Trandafir, viitorul soţ şi copiii au fost la plimbare în Parcul Herăstrău, în urmă cu două săptămâni.

Vedeta tv are o fetiţă adoptată pe nume Maia, iar iubitul său, Constantin Iosef, are doi băieţi din căsnicia cu fosta patinatoare Cerasela Hordobeţiu. La prima lor întâlnire, copiii s-au împrietenit foarte bine. Cât despre relaţia Maiei cu viitorul tătic, aceasta încă nu-i spune tată:" Nu vrem să forțăm lucrurile. Dar l-a plăcut. Între patru ochi se întâmplă să-i spună tati. Odată a adormit la el în brațe. Imaginea asta n-am s-o pot uita", a mărturisit Teo, la "Poveştiri Adevărate".

Au costat 1.500 €

Un inel neobişnuit care îngemănează trei simboluri: prietenie, iubire, loialitate. Modelul provine dintr-un sătuc de pescari irlandez, Claddagh, unde a fost realizat pentru prima oară în secolul al XVII-lea.

Elementele acestui inel sunt: inima - pentru iubire, mâinile - pentru prietenie şi coroana - pentru loialitate. În funcţie de degetul pe care este purtat, poate simboliza prietenie, logodnă sau căsătorie.

Verighetele sunt lucrate manual, din argint, aur galben sau alb, ori în combinaţie. Pot fi împodobite şi cu pietre preţioase, la cerere. Inelul miresei costă în jur de 700 de euro, iar al mirelui circa 800 de euro.

Petrecerea va avea loc în cort la Buftea

Teo Trandafir a ţinut foarte mult ca evenimentul cel mai important din viaţa ei să se desfăşoare în locul de care o leagă cele mai multe şi mai frumoase amintiri, studiourile MediaPro.

Astfel, cortul în care se va desfăşura petrecerea de nuntă este amplasat pe malul Lacului Buftea şi are o suprafaţă totală de 750 mp. Cortul alb transparent a găzduit şi alte nunţi celebre, precum cea a fiicei lui Adrian Sârbu, Alma.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.