Cu 225 de parlamentari aliniaţi deja sub steag, USL are şanse reale să debarce mâine guvernul. Zestrea de 224 de parlamentari USL, anunţată de Victor Ponta ieri dimineaţă, a sporit, în cursul după-amiezii, cu un nou deputat, Marian Avram, care a trecut de la PDL la PSD. Alţi doi deputaţi PDL, Cătălin Croitoru şi Daniel Borza, au anunţat că vor susţine moţiunea USL.

În culise, liderii grupurilor PSD şi PNL negociază individual cu alţi parlamentari independenţi şi din grupul minorităţilor naţionale, susţin surse din USL. Mai au nevoie de câteva voturi până la pragul de 231 şi sunt convinşi că le vor aduna până vineri.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

PD-L partid democratic? sabine, PD-l-ul tau a dus democratia pe noi culmi

27 aprilie 2012 8:30

sabin O caricatura a democratiei ce voteaza secret cu bile la vedere,brevet ce apartine PSD-ului.

26 aprilie 2012 17:37

Laur Ce grija aveti de altii! Ce vinovati sunt intotdeauna ..altii! Cand s aacceptat in perlament ,in guvern un partid in totalitale din fugisti si tradatori pe care atentie nu i a trimis,votat nimeni in parlament cum a fost? Cand pdl ului i se interzice sa voteze! cum e?Cica nu prea stiu daca sa participe la ..un eventual nou guvern! E de ras/plans..cine sa i mai vrea acolo!

26 aprilie 2012 14:20

Cati tradatori mai trebuie pentru a trece motiunea? Moţiunea de cenzură este zveltă. Un document subţirel, pestriţ, plin de vorbe mari şi obligatoriu negre. Uşor de înşirat, pentru că dă la mir unui guvern care nu s-a scuturat încă de scutece şi care, de altfel, nu şi-a programat o viaţă lungă. Ceata lui Mihai Ungureanu este o victimă perfectă. Şi dacă moţiunea ar trece, ce s-ar pune în loc? Un alt guvern şi mai încurcat în scutece, cu o viaţă si mai scurtă. A spus-o Popescu Tăriceanu. gandul.info

26 aprilie 2012 12:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.