Peste 500 de şoferi au rămas fără permis de conducere în câteva ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape 130 fiind cercetaţi pentru că au condus beţi şi doi pentru că au consumat droguri, alţi 2.500 fiind amendaţi pentru depăşirea vitezei legale. Aproximativ 13.700 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest în timpul acţiunii de vineri noapte, 103 dintre aceştia fiind verificaţi şi pentru consumul de substanţe stupefiante, se arată într-un comunicat de sâmbătă al Poliţiei Române.

În urma verificărilor au fost reţinute 530 de permise de conducere, fiind constatate 186 de infracţiuni şi 5.126 de contravenţii.

Dintre şoferii care vor fi cercetaţi penal, 128 aveau o alcoolemie peste limita legală, iar alţi doi, ambii opriţi în Bucureşti, au consumat stupefiante.

Din cei peste 5.000 de şoferi sancţionaţi pentru contravenţii, 147 consumaseră băuturi alcoolice şi 2.543 au fost prinşi conducând cu viteză peste cea permisă.
Integral pe GândulComentarii

Dorel Se impun sanctiuni MULT MAI DRASTICE, dar fara implicarea "GOLANILOR" din presa pentru diminuarea acestora.

30 octombrie 2011 16:34

Dorel Se impune sanctiuni MULT MAI DRASTICE, dar fara implicarea "GOLANILOR" din presa pentru diminuarea acestora.

30 octombrie 2011 16:34

Filip Asta vara am facut scoala de soferi si nu mi am imaginat niciodata cati imbecili trec pe rosu, cati intra pe interzis si dupa aia te injura, cati depasesc pe trecerea de pietoni samd. Sincer cred ca daca salariul politistilor ar contine un comision din fiecare amenda data, si un salariu fix mai mic, vor fi motivati sa iti faca treaba. Daca nu e in interesul lor prefera sa stea sub chipiul ala in logan si sa sforaie cu burta la soare. Sunt multi imbecili in trafic care nu merita sa aiba permis. Asta ca sa nu mai vorbim ca s ar strange bani la buget cu gramada! Sa speram ca usor usor o luam si noi pe drumul cel bun..

30 octombrie 2011 14:40

pensionar BRAVO.FELICITARI.SA SCAPAM DE IRESPONSABIL, DE CEI CARE OMOARA OAMENI NEVINOVATI, LASAND DURERE, ORFANI, DEZASTRE IN FAMILI.SPER CA EPOCA RINOCERILOR CU BOLIZI SE VA TERMINA.SPER SA NU FIE FOC DE PAIE.

30 octombrie 2011 11:41

SIGHET TOTI SE DAU MARI SI VITEJI DAR DUPA ACCIDENT CAUTA CEL MAI BUN DOCTOR SAU IN CEL MAI BUN CAZ UNUL DIN CEI MAI BUNI ADVOCATI..........

30 octombrie 2011 9:13

Foarte bine in ultimul timp parca au innebunit toti soferii. Efectiv nu mai au frica de absolut nimic pe strada si merg ca inconstientii. Singurul lor tel este de a ajunge de la A la B prin ORICE mijloc; daca ar putea sa o i-a direcdt peste campuri ar fi nemaipomenit chiar daca ar calca animalele toate sau oamenii neimportanti. In plus foarte multi se urca bauti la volan sau total nepregatiti; pentru multi, a tine covrigul in mana si a apasa pe pedala este singura chestie pe care o au de facut. LA PUSCARIE cu TOTI

30 octombrie 2011 8:50

livUSA Bugetul creste, banii dispar si soferii sunt opriti si saptamana viitoare pentru "control de rutina"... doar, doar ve-ti prinde vreo 20 milioane :))

30 octombrie 2011 5:57

Dio controale mai dese!!!!!!!!!!!!!!!

30 octombrie 2011 3:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.