Premierul Japoniei Shinzo Abe nu va mai merge, marţi, în vizită la Palatul Victoria, în locul său urmând să participe, la o întâlnire cu vicepremierul Paul Stănescu, director adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei. Decizia vine după demisia premierului Mihai Tudose.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, se află marţi la Bucureşti, aceasta fiind o deplasare istorică, în condiţiile în care niciun şef al Executivului din Japonia nu a făcut o vizită oficială în ultimii 100 de ani în ţara noastră.

Integral pe MediafaxComentarii

adrian @victor: nu este vorba de pomana, japonezii nu au venit sa ne faca noua favoruri, au venit sa vada daca pot face niste investitii. Nu uita ca de curand am incredintat construirea unui pod unei firme japoneze. Dar daca au venit si vrei sa ii convingi ca Romania este o tara in care se poate investi, schimbarea premierului chiar in ziua in care ar fi trebuit sa se intalneasca cu ei este ultimul lucru de care aveam nevoie. Asa ca se poate pune intrebarea: ce a fost in mintea celor de la PSD? Puteau sa amane schimbarea premierului la sfarsitul lunii cum era initial programata intalnirea CEX de la Iasi. Cui a folosit aceasta mutare "inteligenta"? Ca de obicei Dragnea se va preleva de orice raspundere, zicand ca el se supune deciziei CEX cand in realitate el manevreaza totul din randul 2.

16 ianuarie 2018 17:23

victor Opritiva pomanagiilor ca japonezul nu a venit sa va dea voua guralivilor ceva de pomana. N u Dragnea va impiedica sa faceti investitii,ci modul nostru de a intelege viata.

16 ianuarie 2018 16:01

Grig Japonezul asta cu investitiile lui sa stea acasa, sa ne traiasca penalul Dragnea si iubitul nostru PSD. Traim de 30 de ani in mocirla provocata de incompetentii care conduc tara

16 ianuarie 2018 12:46

adrian Oare astia din PSD au toate tiglele pe casa? S-a facut atata caz de "istorica" vizita a premierului nipon in Romania, ce posibilitati de investitii se intrezareau si ei, chiar acum, schimba premierul. Presedintele are acum toate motivele sa numeasca un premier de la alt partid sau chiar independent, PSD dovedindu-se nu numai incapabil sa guverneze in conditii de normalitate - oare cum ar fi in criza - ci dea dreptul iresponsabili.

16 ianuarie 2018 12:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.