Supărat din cauza discursului ţinut de preşedinte după slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, Corneliu Vadim Tudor i-a spus iritat Mitropolitului Ardealului că nu vrea să-l mai vadă.

"I-am zis şi lui Laurenţiu (Mitropolitul Ardealului - n.r.), să nu vă mai văd în faţa ochilor!

Liderul PRM l-a acuzat pe Mitropolit că a compromis Biserica Ortodoxă şi că a pus-o la picioarele unuia care a închis şcolile lui Andrei Şaguna. "Compromiteţi Biserica Ortodoxă Română, o puneţi la picioarele cuiva care închide şcoli, omoară oameni şi vorbeşte în biserică creştină", a declarat C.V.Tudor.Biserica Ortodoxă l-a ajutat pe preşedintele Băsescu să îşi facă imagine, spune C.V. Tudor. "Ca doctor în istorie vă pot spune că sunt expert în viaţa şi opera lui Şaguna. Am documente originale semnate de acest martir. (...) merita să fie trecut în rândul sfinţilor. Dar s-a făcut un troc, bănuiesc, electoral, altfel nu îmi explic de ce s-a dat o lovitură la urmă, drepţilor credincioşi. Ce căuta Băsescu să vorbească în biserică? El nu mai poate să vorbească în lume (...) şi s-a refugiat aici. (...) Nimeni din politicieni nu trebuia să vorbească. În biserică nu trebuie să vorbească oamenii politici, ci oamenii lui Dumnezeu. Noi am venit în campanie electorală?", a reproşat C.V.Tudor.
Integral pe CotidianulComentarii

Morala Multă mizerie şi ură în cele mai multe comentarii!Halal creştini...

8 noiembrie 2011 21:36

baloteanu Ce sa caute,il cauta pe dracu si pe muma-sa.Ce a cautat comunistu asta securist intr-o catedrala,chiar numai dracu stie.

30 octombrie 2011 20:55

Scârna Vagin Tudor Căcănarul Vagin Tută-Tudor ar trebui internat la puşcărie. Numai corupţia jigodiilor de magistraţi îl lasă să facă valuri de scârboşenie printre români.

30 octombrie 2011 14:10

Scârna Vagin Tudor Căcănarul Vagin Tută-Tudor ar trebui internat la puşcărie. Numai corupţia jigodiilor de magistraţi îl lasă să facă valuri de scârboşenie printre români.

30 octombrie 2011 14:03

ANTIBASE jeguri portocalii.VADIM NU V-A FACUT NIMIC ,DOAR V-A SPUS ADEVARUL.ORDINARUL PE CARE VOI IL NIMITI PRESEDINTE V-A MINTIT V-A FURAT SI A FURAT TARA ASTA ,A ADUS CLANURILE SI INTERLOPII LA SUPRAFATA SI LA PUTERE SI VOI IL BESTELITI TOT PE VADIM? E CLAR,SUNTETI NISTE PIGMEI PDL-ISTI ,DAR VETI PIERI IN VOMA VOASTRA... NU ARE DREPTATE VADIM ,DE CAND MERGE BASESCU LA BISERICA? SA DEA DUMNEZEU SA-I SCHIMBE GANDURILE SI RAUTATEA IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR,...

30 octombrie 2011 12:30

Scarbitul de lingai Bai, pedeleprelor, daca va e atatat de draga jigodia ordinara, beliti-o, ma, si p-orma canonizati-o! Doar si prea nefericitul Daniel e pe mana cu voi!!! Succesuri!

30 octombrie 2011 10:28

Angi Sunteti niste Distrusi in Gandire si in Comportare.Bai desteptilor.Nu trebuia sa mearga la canonizare nici unul.Din bun simt.Dar de unde Bun Simt LaPirat si la Nebun?Asa ca numai face-ti comentarii.Face-ti si voi altceva mai bun.CULCATI-VA si STIGE-TI BECUL.Daca va e frica dormiti cu BECUL APRINS.

30 octombrie 2011 9:44

cojocaru leonard Dar tu bai imbecilule ai voie sa vorbesti?Cum iti permiti cretinule ,sa vorbesti jegule astfel la adresa d-lui Presedinte?Bolnavule ,consulta un medic psihiatru.Toata ziua mananci c...t,crezand ca toti suntem dobitotoci ca tine si te aprobam.Tu ai colaborat cu securitatea! Asta nu-i rau! Orice stat are institutii de securitate!Dar tu ai lucrat la "dezinformare"

30 octombrie 2011 9:31

BUCUR Afara, din Biserica, JAVRA ORDINARA ! SCELERAT de Basescu, criminal al varstnicilor si copiilor !

30 octombrie 2011 8:22

Bondrea Dan Dar tu Vadime, care te pretinzi un erudit, un mare carturar, doctor in teologie , cu ce drept judeci pe altii cand te-i dat cu homose.xualii, gay-ii ??????????

30 octombrie 2011 7:39

sictir mai nenorocitule ce cauti tu printre oameni normali care isi vad de treburile lor,LOCUL TAU ESTE LA BALAMUC,DIN MARE SALVATOR AL TARII AI DEVENIT UN PUPINCURIST AL HAZNALEI usl,mananca mai sclerozatule cu gura plina haznaua este full

29 octombrie 2011 23:28

lasa-ne Dulce a trebuit sa fie kktul lui ceausescu de-a facut acest balos diabet

29 octombrie 2011 22:12

Biserica de partid (biserica mamilor lor !) Discursuri portocalii la biserica ?!?!? E bine sa stim .... Sa faci ce face popa nu ce spune popa (si altii)

29 octombrie 2011 21:31

Pupsi ia mai spune nene CVT-ule cum mereai matalica (crestineste) cu punga de plastic cu whisky si un cartus de kentulache la tova aia care dadea aprobari pentru ARO pe motorina ? Si la plecare iti luai punga indarat, ca avea pe ea o poza colorata cu MaLboro (sic !).

29 octombrie 2011 21:23

Toma N. Vadim nu este ortodox, este evanghelist...ce dracu căuta acolo. Ca sa faca scandal si sa latre cu bale la gura!

29 octombrie 2011 21:20

Basescu (din WC) MAI MIHAI, PITECANTROP PORTOCALIU, ESTI MIC LA FIGURAT SI MALAK LA PROPRIU. CREIERUL TAU DE MAIMUTA NEEVOLUATA NU POATE ACCEPTA VALOAREA RECUNOSCUTA (PENTRU TINE, DOAR BASESCU "ARE VALOARE" RECUNOSCUTA, NU-I ASA, CRETINELULE MIC SI CUFURIT?)..... ESTI UN PIGMEU CA CARACTER (SIC!), DREPT CONSECINTA, IN MOD NORMAL, AR TREBUI SA TE IGNOR. DAR, PE DE ALTA PARTE, ESTE BINE SA-TI REAMINTESC CINE ESTI !!!

29 octombrie 2011 20:45

eu Eu sunt Ortodox.....Dar ce a făcut BISERICA azi a fost o blasfemie......

29 octombrie 2011 20:44

MIHAI MAI W.C Tudor ESTI MIC LA FIGURAT SI MALAK LA PROPRIU. CREIERUL TAU DE MAIMUTA EVOLUATA NU POATE ACCEPTA VALOAREA RECUNOSCUTA ..... ESTI UN PIGMEU LA CARACTER, DREPT CONSECINTA, IN MOD NORMAL, AR TREBUI SA TE IGNOR. DAR, PE DE ALTA PARTE, ESTE BINE SA-TI REAMINTESC CINE ESTI !!!

29 octombrie 2011 19:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.