Bărbatul care a fost prins sub un tramvai duminică pe şoseaua Viilor din Capitală prezintă semne vitale şi va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

"Dintr-o eroare de comunicare, anterior am menţionat că bărbatul are răni incompatibile cu viaţa. Pentru a remedia eroarea fac următoarele precizări: bărbatul are vârsta de 60 de ani şi se afla în stop cardio-respirator când a fost extras de sub tramvai. S-au făcut manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, iar bărbatul prezintă semne vitale şi va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni", a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Știre inițială: Un bărbat de 45 de ani a fost prins duminică sub un tramvai care circula pe şoseaua Viilor la intersecţia cu strada Constantin Istrati.

"Persoana a fost extrasă de sub tramvai. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani. Are răni incompatibile cu viaţa. Evenimentul s-a petrecut în dreptul staţiei de tramvai. Nu cunoaştem cauza", a anunţat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Salvatori - o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.