Somon afumat cu hrean şi capere, tartine cu icre de somon, „vol au vent" cu pui şi ciuperci, muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume, asta va mânca azi mirele Pepe, mireasa Raluca Pastramă şi invitaţii lor, la nunta care va avea loc la un centru de evenimente din Pipera.

Agitaţie mare ieri, la Aristocrat Events Hall, locul unde va avea loc ceremonia. Se monta scena, se aranjau mesele, se pregătea decorul din grădină.

Pepe îşi doreşte mult să se însoare în aer liber, dar vremea se pare că nu ţine cu el. Se anunţă ploaie. În acest caz, organizatorii au pregătit o sală separată, în interior.

Totul va începe la ora 17.30, iar ceremonia va fi transmisă în direct de naşul mare, Cătălin Măruţă, în emisiunea sa, Happy Hour. Cei aproximativ 350 de invitaţi vor petrece, apoi, în sala Londra, ce va fi decorată numai cu trandafiri albi şi roşii.

Îi aşteaptă multe surprize, iar de pe mese îi vor îmbia mâncăruri fine din bucătăria franţuzească şi internaţională, meniul costând de 120-130 de euro de persoană. Sunt programate 7-8 reprize de program artistic, cu muzică lăutărească, disco, dar şi coveruri după piese celebre.

"Mai devreme au fost aici Pepe, cu tatăl lui, tatăl şi fratele Ralucăi, Cătălin Măruţă şi echipa. Am pus la punct ultimele detalii, se munceşte de zor, e nebunie pe aici", ne-a declarat ieri unul dintre managerii Aristocrat Events Hall, Bogdan Petrilă.

Integral pe Click!Comentarii

star nunta in direct, si figuranta aia cia va spune DA in restaurant, nu la sediul primariei cum este legal si normal. si se mai difuzeaza si LIVE....se si descrie meniul cica vol au vent :)) si rom,anii nu au ce manca, nu au de lucru, vai si amar...se hranesc si ei cu stiri de astea de 2 bani.

18 aprilie 2012 9:12

guta pe cine puii mei intereseaza ca se insoara iar zabalosu asta de tigan asa zis cintaret de latino .......de unde si pina unde tre sa apara asta in televiziune .......numa la noi in romania bagati la tv toti manelisti .......ati manelizat romania de parca n ar fi talente in tara asta ..pun pariu ca nu i nimeni interesat

18 aprilie 2012 8:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.