Postul de televiziune The Money Channel l-a premiat pe primarul Neculai Onţanu pentru Programul Local Multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe derulat de Primăria Sectorului 2.

Conform datelor statistice, Sectorul 2 se situează pe primul loc în ţară la reabilitări termice, cu cele aproape 20.000 de apartamente la care lucrările au fost finalizate sau se află în stadii avansate de execuţie.

Integral pe LibertateaComentarii

XXL Chiar nu vede nimeni jaful facut de primaria sectorului 2 la blocurile in curs de reabilitare. Se fura ca in codru, se schimba materialele fata de proietc si tembelii din primarie spun ca totul este in regula. Ontanu trebuie premiat pentru cel mai mare jaf din reabilitari ,!

17 aprilie 2012 21:42

lute lucru facut prost, f prost....

17 aprilie 2012 20:39

Constructor halal reabilitari, polistiren pus pe turte, treaba la haide, haide si de mantuiala. Astia de la cashuri channel ia sa faceti niste investigatii sa vedeti cat mucegai in blocurile astea reabilitate. Valabil in toate sectoarele. Pe langa costuri calitatea e jale. Da ia uitati-va la trotuare, spatii verzi (stradale) cu zeci de modele de garduri si totul facut de zilieri si facturatae cu sute de lei metru liniar.. furaciuni si parandaraturi la GREU. Asfaltari peste orice (apa, nisip, noroi) nu conteaza la anu venim din nou. Puscaria ar trebui sa-l premieze si pe el si multi alti primari din Bucuresti si tara.

17 aprilie 2012 19:06

murar Bravo lor! Dau si un pret ca sa vedem cat costa? Ne spun si ce firme participa?

17 aprilie 2012 18:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.