Teo Trandafir a vorbit pentru prima oară deschis despre viaţa alături de viitorul ei soţ, Constantin. Ea a dezvăluit că se împacă de minune cu cei doi copii ai lui şi a spus cum arată inelul ei de logodnă.

Într-un interviu acordat emisiunii Poveştiri Adevărate, Teo Trandafir şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre cum a început povestea ei de iubire cu Constantin. Ea a mai dezvăluit şi cum se înţeleg cei trei copii ai lor, dar şi cum va arăta rochia ei de mireasă.


"Am mai mult de cât mi-am dorit, un suflet pereche. M-am trezit cu un bărbat adevărat lângă mine. Un bărbat înţelegător, dar ferm. Acum sunten 5 în familie, eu, Maia, Constantin şi cei doi copii ai lui", a spus Teo la Poveştiri Adevărate.

"Copii lui îmi spun Teo şi Maia îi spune lui Constantin, nu vrem să forţăm lucrurile. Noi doi ne-am cunoscut complet aiurea. Totul a pornit de la un mesaj cu tentă socială de la un prieten proaspăt adăugat. Mi-a spus să mă gândesc, în noaptea de Revelion, la cei care nu au cât avem noi. L-am întrebat ce îşi doreşte în noul an şi mi-a spus că o minune. Am vorbit o săptămână pe Facebook şi apoi a venit în România", a spus ea.

"M-a întrebat că ce fac vineri. I-am spus că nu ştiu. Mi-a spus că vine să mă vadă. Am simţit că e în regulă, dacă mie mi-ar povesti cineva chestia asta aş zice că e nebun, că te fraiereşte, dar la 43 dea ani...", a spus Teo.

"La prima întâlnire, am crezut că fac infarct. Eram la aeroport şi am văzut cel mai frumos bărbat. Am ridicat mâna sus. Asta a fost dragoste la vedere. Eu m-am îndrăgostit pe Facebook. Mi-a plăcut de el că întotdeauna se gândea la cei din jurul lui. Nu l-am întrebat ce i-a plăcut la mine.", a declarat Teo.

"Mama e fericită pentru noi. Mama e o persoană foarte echilibrată, ea nu sare într-un picior pentru orice. Vrei să fii leoaica mea, aşa m-a cerut? Apoi m-a cerut în diferite moduri: vrei să fii soţia mea? Noi avem nişte valori. Eu cred că trei valori ţin o relaţie în picioare: dragostea, prietenia şi loialitatea. Există un inel celtic care are aceste simboluri. Ăsta e inelul meu de logodnă, nu îl port deocamdată fiindcă e la strâmtat. Şi verighetele au încrustate aceste simboluri", a mărturisit Teo.

"Maia m-a prins vorbind cu el. Şi m-a întrebat care era treaba. I-a plăcut din prima. Sunt foarte fericită de ceea ce s-a întâmplat încât nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu s-ar fi întâmplat aşa. De faţă cu mine, Maia îi spune tati. Cu el de faţă nu are curaj. Ceea ce ma- convins, a fost un moment în care Maia a adormit la el în braţe. Maia nu se scurge după oricine", a povestit aceasta.

"Nunta se va face acasă. Acolo e locul meu, lacul meu, la Buftea. Mi se pare exgerat la 43 de ani să am o rochie albă. Va fi o rochie făcută de Liza Panait. Noi am prevăzut o nuntă de maxim 150, dar ne îndreptăm spre 300. El se va muta aici în Bucureşti. Eu nu pot să fac copii. La 36 de ani, m-am rugat la Dumnezeu şi i-am spus că dacă pot să fiu mamă într-un fel şi să îmi dea un semn. Mi-a dat. Abdomenul meu e compromis. Am patru tăieturi pe el, unde să mai ţin un copil nouă luni?", a spus Teo.

Întrebată ce-şi mai doreşte de la Dumnezeu, Teo Trandafir a mărturisit că deja a primit tot ce visa.

"Ce mi-a dat acum Dumnezeu....Acum un an pe vremea asta nu puteam să urc două trepte...Acum fug pe trepte după trei copii. Sunt fericită lângă un om minunat, un soare. Nu mai am ce să-mi doresc. Mulţumesc Doamne pentru ceea ce am", a spus ea.

Integral pe CancanComentarii

ina cat de nesimtitor poti fi, sa faci asemenea remarca,daca nu-ti convine nu te baga in seama,am sa ma rog la Dumneazeu sa-ti dea cat poti duce si sa nu te creada nimeni!

16 aprilie 2012 20:58

inelul va fi din ...ceafa de porc ! Iar rochia va fi din kaiser !

16 aprilie 2012 19:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.