UPDATE 22,00: Peste 10.000 de persoane au protestat, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, informează Mediafax.

La ieşirea către Bulevardul Kiseleff a fost montat un gard de protecţie, reprezentanţii Jandarmeriei precizând că el este menit să evite unele incidente.

"Dispozitivul se dimensionează în funcţie de numărul protestatarilor. Nu e oportun acum să dăm cifre, întrucât cei care ar putea avea intenţii să producă incidente nu trebuie să aibă o dimensiune reală a efectivelor pentru nu a scădea eficienţa în gestionarea situaţiilor care ar putea apărea", a explicat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

--------------------------------

Preşedinţii principalelor partide de opoziţie, Ludovic Orban şi Dan Barna, împreună cu Dacian Cioloş au participat duminică la o conferinţă de presă comună alături de organizaţiile civice care protestează în stradă faţă de modificarea legilor Justiţiei, informează News.ro.

Participanții la conferința de presă au cerut ca românii să iasă la manifestaţii paşnice şi au susținut că pasivitatea este o formă de complicitate cu actuala coaliţie de guvernare PSD - ALDE.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.