Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie de la București, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale, informează Agerpres.

"O să merg la paradă. (...) Undeva, în țară. O să discutăm la partid și o să vedem care este cel mai bun lucru. (...) Nu accept invitația președintelui Iohannis, pentru că nu cred în el", a precizat Dragnea, în cadrul unei declarații acordate presei, la Palatul Parlamentului.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, la Ploiești, referindu-se la invitarea președinților Senatului și Camerei Deputaților la parada de 1 Decembrie, că românii își doresc ca în conducerea statului să existe o bună înțelegere.

Integral pe România LiberăComentarii

ursuleanu Cata nerusinare, cata marsavie la acest huligan nazist, calșaul tarii.Sa intelegem ca a cerut pentenciarelor sa-i scoata din inchisoare pe romanii condamnati pe criterii d epolitie politicca sa fie prezenti la BATJOCORA DE CEREMONIE A UNEI DEJA ASASINATE ZI NATIONALE A rOMANIEI?

1 decembrie 2020 11:42

mircea cum se face ca regele Cioaba este bun pretin cu ala care era pa timpuri premar la Sibiu,doar Sasu nu este nici nemt nici german ci nomad Saxon.

24 noiembrie 2017 18:41

Patriot Bai V pe tine sa te reprezinte la parada penalul Dragnea si regele Cioaba !

23 noiembrie 2017 19:25

v Bai Ghiolbanis, cu tine nu poate fi o buna intelegere. Ai demonstrat-o de nenumarate ori. Sa nu mai spun ce ai declarat de cei doi, asa ca sa fiti impreuna de ochii lumii nu tine. Majoritatea Romanilor chiar si cei care te-au votat stiu cite parale faci.

23 noiembrie 2017 18:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.