Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a vorbit în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre cele trei municipalități din România, care sunt vizate de procedura de infringement declanșată de Bruxelles cu privire la calitatea aerului.

„Pentru că am vorbit azi despre calitatea aerului, în cele trei municipii în care avem procedură de infringement, două dintre ele, în schimb, Capitala și municipiul Brașov au reușit în scurt timp să implementeze toate măsurile pentru îmbunătățirea calității aerului. Și acum, Primăria Capitalei este în fază de elaborare a scenariilor, astfel încat scenariile să facă parte din planul de măsuri pentru calitatea aerului”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Pe de altă parte, ministrul spune că situația este una critică în municipiul Iași, deoarece planul de măsuri a fost respins.

„Pentru municipiul Iași, situația este cea mai dezastruasă, pentru că la ora actuală au avut trei tentative de a merge cu planul de măsuri la Agenția de Protecție a Mediunlui din Iași, plan de măsiri care de fiecare dată a fost respins, pentru că acele măsuri nu au fost conforme”, a mai precizat ministrul Mediului.


Comentarii

Bine, bine, dar cine (cu respect: PIZDELE MAMELOR Dvs. de MEDIA-DERBEDEI, co-calari CNN, n.m,) au SUBVENȚIONAT euro-motoarele Diesel în ultimii 30 de ani (cu cumva chiar... EURO-PUȘLAMALELE dela ”Bruxelles”, n.m.)?! Cu respect, Paulus

19 octombrie 2017 23:29

Dezastruasă? Băi autorule de articol, tu câte clase ai? Unde ai făcut școala? La Facultatea de cizmari? Dezastruasă? Voi acolo la antene de atâta scălâmbăire a limbii române pe engleza voastră de baltă, după ce că nu sunteți în stare să scrieți și să vorbiți corect românește, continuați tâmpita voastră metodă de a stâlci cuvinte englezești netraduse pe românește aiurea. Acum înțeleg de ce nu te-ai semnat ca autor al articolului, anonimule. Surse Antena 3? Pune mâna pe carte, pantofar de presă ce ești!

19 octombrie 2017 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.