Tudor Chirilă (43 de ani) este foarte discret în legătură cu viața lui personală și nici măcar o jurnalistă experimentată precum Andreea Esca n-a reușit să scoată de la el prea multe informații despre iubită sau despre cei doi băieți ai lui. Prima iubită a artistului însă a fost mai vorbăreață pentru emisiunea ”La radio”, de la Europa FM.

Dorina Chiriac (44 de ani), prima iubită a lui Tudor Chirilă și femeia care l-a făcut să scrie piesa ”Nu am chef azi”, ajunsă un hit al anilor ’90, a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre bărbatul cu care a format un cuplu timp de șapte ani și de care s-a îndrăgostit când acesta era un puști de 19 ani.

Cea care a convins-o să vorbească a fost Andreea Esca, în cadrul emisiunii ”La radio” de la Europa FM. ”Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbații m-au cucerit cu non-abilitățile lor. În ce-l privește pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credință imensă, cu bucurie, cu exuberanță, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mișcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actrița.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.