Elena Udrea a ajuns din nou în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Aceştia au decis să judece, în cele din urmă, dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu, iar dosarul va fi retrimis la Direcția Națională Anticorupție.

Elena Udrea a declarat, joi, după decizia magistraților de la Curtea de Apel București, că acest dosar a avut un rechizitoriu prost.

„În graba lor, procurorii au făcut un rechizitoriu prost. Nu ne mirăm, pentru că oricum le fac la comandă și cu ținte”, a spus Elena Udrea.

„Acest dosar a ajuns la Curtea de Apel și instanța a constatat astăzi că nu se înțelege pentru care fapte am fost eu anchetată în acest dosar, dacă eram sau nu ministru. E un rechizitoriu prost, la ordin, într-un dosar început în campania din 2016, cu țintă la vremea aceea Traian Băsescu și care a ajuns să fie restituit procurorilor”, a adăugat ea.


Comentarii

Vasile se poarta dosarele cu tinte? misto . Fac dosare din piele cu monograma " lenutza" sau "leni&base" mai mai mai..

28 septembrie 2017 13:51

leana Leano, cand erai la guvernare cu statul mafiot si Antena 3 spunea zilnic desprea aceste dosare ,lua-i i apararea DNA-ului!!! Acum le dai dreptate Antenei ??? O simti pe pielea ta ? Basescu te-a lasat ca pe o prostituata!

28 septembrie 2017 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.