Modul direct în care un preşedinte al României cere Guvernului să încalce dreptul de legiferare al Parlamentului este o încălcare gravă a Constituţiei, a afirmat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Liderul social-democraţilor a criticat, astfel, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, de joi seara de la Televiziunea Publică, privind necesitatea adoptării prin asumarea răspunderii de către Guvern a reformei sănătăţii, a legii asistenţei sociale şi a legislaţiei legate de justiţie. (...)În ceea ce priveşte reducerea CAS, liderul PSD a precizat că această măsură nu este cerută doar de Opoziţie, ci şi de către Consiliului Investitorilor Străini, dar şi de mediul de afaceri. "Este evident că dezastrul economic este din ce în ce mai mare şi că Băsescu şi ai lui nu au nici un fel de soluţie decât cele pe care le-au aplicat anul trecut şi care au dus la ceva mai rău", a mai spus Ponta.
Integral pe AgerpresComentarii

Afara ca base de la Cotroceni! Dar jigodia voastra penala numita bashescu si la fel de rosu, ce cusur are? Ca doar si el s-a desprins cu pd-ul din FSN! Acum se da de dreapta? Jigodia care numai piedici pune Romaniei! Crapa fierea in el ca romanii nu-l vor si nu l-au vrut nici in 2009! Daca nu era javra de baconschi nu avea nicio sansa! A incalcat iar constitutia tarii? Dupa ce ca este DEMIS? Afara cu el de la Cotroceni!

15 februarie 2013 12:00

HAZNAUA usl BAI alex ATUNCI INSEAMNA CA TU ESTI DE ACORD CU CEI DIN HAZNAUA usl,DA ACEASTA BANDA DE TALHARI,HOTI SI MAFIOTI CAT AU GUVERNAT AU JEFUIT SI DISTRUS TARA,NU DEGEABA ESTI PUPINCURIST AL HAZNALEI ,usl ,LINGI TU CEVA PE ACOLO

28 octombrie 2011 22:29

alex Mai D-le Horia si medias 35 se pare ca tare v-a placut regimul Ceausescu ... daca asteptati sa va duceti la toaleta cand va spune Presedintele. Este peste puterile voastre sa intelegeti ca asumarea raspunderii inseamna de fapt incalcarea unui principiu democratic fundamental si anume acela de a lua in calcul si parearea celor care nu sunt de acord cu o astfel de metoda de adoptare a actelor normative. Sfatul meu este ca acest Guverni sa aiba un nivel de predictibilitate minim astfel incat sa-si initieze din timp reglementarile de care are nevoie sa administreze ..... dar cum acest Guvern numai predictibil nu este, te poti astepta ca lucrurile sa mearga conform principiilor democratice. Probabil dl. din Rachitele se pricepe mai bine la managementul cresterii gastelor (ratelor) ... parca asta facea in tinerete.

28 octombrie 2011 21:43

HORIA Tov. Ponta stiu ca esti un camatar autentic, dar care din eroare ai intrat in politica si din acest punct de vedere ar fi bine sa lasi ciocu mic referitor la problemele economice si legislative ale Romaniei, insa poti sa fornai in continuare aemenea ineptii, iar in contextul in care nu te vei descurca, este foarte bine sa vorbesti cu Sova poate iti mai ofera sansa de a mai tepui inca odata bugetul judetului Gorj.

28 octombrie 2011 19:31

medias 35 acest paduche incepe iar cu lectiile de morala rosie ,sa-ti fie rusine lichea rosie cu tot cu jigodiile usl ,se pare ca ilici il ibeste pe bombonel mai mult ,asa-i ca ti-e cam ciuda fraiere.

28 octombrie 2011 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.