Sindicaliştii din poliţie spun că vor ajunge slugile primarilor.

După ce Ministerul de Interne a elaborat un proiect prin care Poliţia Locală va trece în subordinea primăriilor, poliţiştii sunt convinşi că graba de a se face acest transfer până la alegerile din 2012, ţine doar de strategii politice.

Sindicaliştii susţin că nu există nici o dovadă că această mutare ar aduce vreun beneficiu statului. Acest lucru, din cauză că fondurile nu vor fi alocate de administraţiile locale, ci tot de la bugetul României.

Poliţiştii spun că dacă se va ajunge la această situaţie, atunci vor ieşi în stradă.


Comentarii

Actuala-Javra mare POLITISTII, care polii..tisssst ! Daca tac din gura si suporta, sa le fie de BINE ! .Ori cum , pot fi numuti orisice , numai politisti NU ! . Pe vremea mea , EU ma simteam onorabil , in aceasta postura . Acuma-s ceva glugi de coceni si nimic altceva RATATILOR !!!!!!

28 octombrie 2011 18:22

mitica Din cite stiu , mai peste tot in lume politia este in ograda primariei. Poate asa vor reusi domnii politisti sa-si merite salariul. Ca acum nu pre ii vad. De aceea toata lumea conduce cum il taie capul si fiecare parcheaza absolut oriunde( in curba , in intersectie , in sensul giratoriu etc.).

28 octombrie 2011 14:50

iris 55 Pai asa si ar trebui sa stea in strada nu la ciupeala,lasa ca nu o sa moara poate asa o sa stea si ei mai mult in strada sa vada cum se respecta regulile de circulatie ca numai cu radarul nu facem nimic si apoi trebuie sa stie si ei de frica ca ministerul nu stie ce se intimpla la mine in oras dar primarul da.Nu le place afara altii la rind.

28 octombrie 2011 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.