Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat, marți, că procurorii nu și-au însușit propunerile de modificare a legilor Justiției prezentate de ministrul Tudorel Toader, deoarece acestea afectează independența Justiției.

"Ca o concluzie a dezbaterilor care au avut loc în adunările generale ale procurorilor și a dezbaterilor care au avut loc în Consiliul procurorilor generali, putem spune că avem un mesaj coerent, în sensul că procurorii nu și-au însușit propunerile de lege care au fost prezentate de Ministerul Justiției. Nu și le-au însușit, pentru că ele afectează independența Justiției. Adoptarea acestor propuneri ar afecta independența magistraturii și funcționarea instituțiilor judiciare. De asemenea, ceea ce este mai trist, ar afecta angajamentele europene ale României. Colegii mei speră, sincer, că aceasta a fost numai o testare a pieței ideilor în România și aceste idei nu vor fi puse în practică", a spus Lazăr, într-o conferință de presă susținută după ședința Consiliului procurorilor generali.

Integral pe AgerpresComentarii

nae JOS CORUPTUL SI INCOMPETENTUL LAZAR , DEMISIA !!!

30 august 2017 13:06

Acum,la 27 de ani de la ”revolutie” vine o FOSILĂ COMUNISTA precum acest Augustin Lazar si ne vinde povesti expirate. pai bai HANDICAPATULE, tu cu procurorii tai vrei sa aplici legea, vrei sa o si emiți? Sigur ești și PROST și NEGHEOB! Laura este la furat, GHEBOASA DRAKULUI

30 august 2017 12:57

Dr.Houoooooooo Pai....de ce sa si le..."insuseasca ? Pt ei e....foarte bine ! Fac ce vor muschii lor, pe lefuri enorme si (mai ales !) nu-i trage nimeni de ...."raspundere" ! Huooooooooooo....!!!

30 august 2017 12:04

ion Lazar si Kovesi traiesc inca in comunism ,cand procurorii faceau ce vroiau ,arestau pe cine vroiau ,cand vroiau , cu mici exceptii ,cei din sistem . Ca si acum de cei din sistem nu se atinge nimeni de ei ,indiferent cat fura!!!!!

30 august 2017 11:59

ion Lazar si Kovesi traiesc inca in comunism ,cand procurorii faceau ce vroiau ,arestau pe cine vroiau ,cand vroiau , cu mici exceptii ,cei din sistem . Ca si acum de cei din sistem nu se atinge nimeni de ei ,indiferent cat fura!!!!!

30 august 2017 11:59

UN OUNCT DE VEDERE Politica penala a unui stat o face legiuitorul, nu judecatorii si procurorii care sunt cei ce o aplica in litera si spiritul celor consemnate in actele normative emise de legiutor.Asa ca domnii procurori pot sa aiba opinii ca si alte categorii sociale, Romania fiind o tara care garanteaza dreptul la opinie.

30 august 2017 11:26

nae Ne doare-n pula de tine si de procurorii tai corupti , pentru ca sunt si dintre cei onesti , care au alte pareri decat ale labagiului asta cu fata de taran prost ! Legea , cu unele modificari pertinente , se va vota si aplica , sa se termine cu mizeria de "tara procurorilor"! Ati auzit ce a afirmat taranusul asta ? Ca se atenteaza la "puterea procurorilor"! Asta-i intereseaza pe acesti imbecili , PUTEREA ! HUOOO !

30 august 2017 10:19

Iulian Ce șansa cu marotele astea. Mai deunăzi era statul de drept. Acum e independența justiției.

30 august 2017 8:21

Daaa ...., adevarat ca, unii, procurori sunt si ”DESTEPTI”, precum OAIA-N CÂRLIG prostovanca aia ce a trecut de la HAMBAL la conducerea instituției

30 august 2017 8:17

Bai AGARICIULE, Augustine tu nu ai fost numit politic? Codruta nu a fost numita in urma unui ”TROC” politic? Marsh in mortii matii de PROSTALAN!!!!!!

30 august 2017 6:37

Dragnea are pula mare, fute-n cur pe orisicare! Legea va trece oricum.

29 august 2017 18:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.